IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.

Aamun kysymys: Milloin jäit sivuosaan?Keskiviikko 22.02.2012 09:44

YleX Aamun käy sääliksi Robinia. Nuorta miestä, joka tulee tänään meille vieraaksi. Hittibiisi Frontside Ollie tuo artistille mainetta ja mammonaa, mutta onhan se traaginen tarina. Onko Robinille oikeasti käynyt niin?

Robin on ollut ystävänsä Tommin kanssa viettämässä hauskaa iltaa, kunnes siihen tuli pari tytsyy ja sekotti Tommin pään! 'Hei lainaa, kundi sun lautaa' - huusi toinen tyttö. Robin silmiään usko ei, kun se tyttö teki sen - täydellisen Frontside Ollien. Robin sivuosaan pelkkään jäi, kun se tyttö veti yllättäin täydellisen Frontside Ollien. Sen jutun jälkeen Tommi ja Robin harvoin koodailee. Tommia ei kiinnosta, kun se seurustelee vaan.

Tarinalla on onneksi onnellinen loppu, sillä Robin alkoi skeitata tytön isosiskon kaa. Lopulta sivuosaan jäi Tommi.

Nyt me haluamme tietää, milloin sinä olet jäänyt sivuosaan? Onko ystäväsi alkanut seurustella ja jättänyt sinut täysin huomiotta viikkokausiksi? Onko sinulla ollut syntymäpäivät ja tuttusi on vienyt huomion kihlaus-uutisillaan? Onko sinun pitänyt esiintyä jossain tilaisuudessa ja joku on esiintynyt sinua hienommin ja paremmin? Mitä muuta? Kerro meille!
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.