IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.
Nyt on aika järjestää aikainen kevätsiivous vaatekaapille, sillä vaatteet ovat vaarallisia! Iltalehden mukaan nuo ihmisen viholliset voivat jopa tuhota terveytemme. Esimerkiksi farkut saattavat aiheuttaa hermovauriota, jotka voivat johtaa alaraajojen puutumiseen... Vyöt voivat olla syy ruuansulatusongelmiin, kuten turvotukseen ja vatsakipuihin. Tiukat solmiot saattavat aiheuttaa päänsärkyä ja näön hämärtymistä.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi vaatteemme voivat aiheuttaa meille kivuliaita ja noloja tilanteita. Kuinka monelle meistä vaatekappale on repeämisellään aiheuttanut punastumista? Kuinka moni meistä on kokenut vihlaisevan kivun, kun nahka jää vetoketjun väliin? Kuinka moni on kärsinyt ilkeiden kenkien aiheuttamista pahoista rakoista?

Kerro meille, milloin et tullut vaatteesi kanssa toimeen? Milloin vaate on aiheuttanut sinulle nolostusta tai kipua? Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.