IRC-Galleria

wihiii !Perjantai 05.12.2008 02:19

01.12.2008 Emma 19,55v löysi oman äänensä ja oppi puhumaan ! ihiihi. <virne> ISO Kiitos A:lle.<sydän>

elämää.Lauantai 22.11.2008 00:12

Kaveri ei ole yhtäkuin Ystävä.
Jokaseen asiaan on yhtä monta näkökulmaa, kun on osallistujaakin.
Mikään ei ole mustavalkoista.
Pelko...joskus pelkäsin kuolemaa, pitkään aikaan en ole pelännyt sitäkään.
Voittaja ei ole se kenellä on suurin lauma, vaan se kellä on suurin sielu.

Älä leimaa josset tunne, älä tuomitse josset tiedä.


"sillä viini tuo
eilisen pois pyyhkii
jaksat huomiseen

murheisille sydämille
kärsiville, kaipaaville
petetyille, jätetyille
raskaan taakan kantajille
lasi täyteen
se malja vain sua oottaa".

niin.Tiistai 28.10.2008 01:02

Itseasiassa tajusin, että kuinka hyvin toi tulos oikeesti oli. :D Se etten päässy harmittaa koska asetan aina itelleni tavotteet tosi korkeelle. Mutta kun miettii, että mä oon vaan ilmestyny ihmisten tietoisuuteen lehdistä parin kuukauden aikana, jonka lisäks mulla ei oo sitä perhettä tms täälä äänestämässä, mä oon vasta 19 vuotta ja en edes alkuperäis paikkakuntalainen - niin ääniä tuli kuitenkin oikeesti noinkin hyvin ja vielä varapaikka !
Magee kokemushan toi on vielä kaiken kaikkiian. Tutustu moneen uuteen ihmiseen ja tän jälkeenkin voi olla aktiivinen vaikkei saanukkaan varsinaista paikkaa valtuustossa. :)

Tänää sitä jotenki oikee pysähty miettimään taas elämää; sitä mitä kaikkea on taas tapahtunu. Niin ku kelaa että mäkin oon vasta 19 vuotta ja näin paljon on tullu koettua kaikenlaista, niin ihan mahtavaa!
Kyl sitä joskus kelaa et jos sitä nyt delais...niin on oikeesti tullu ainaki koettua kaikenlaista. Vaikka toisaalta ei sitä nyt ihan vielä haluais lähteä, kun tuntuu että vielä ois niin paljon annettavaa.

"Elä kuin päivä viimeinen ois"
-entä jos luotasi lähtisin pois ?
Huulias enää en suudella sais
ellei taivaassa tavattais.

-emma-


"Jos sulla kerran on taskussasi suuri unelma - niin pidä siitä kiinni, älä usko kyynisiin lauseisiin"

Diudiu.Maanantai 27.10.2008 00:56

Nyt se on sitte ohi !
46 :lla äänellä varavaltuutetuks. Kyllähän se harmittaa varsinkin kun tietää, että ois voinu päästä sisään, jos kaikki omat tukijat pystyisivät äänestämään. Vaikka toikin on oikeesti hieno saavutus.
Toisaalta se antaa vapauden siitä, ettei tarvii miettii enään sitä että ois sidoksissa tänne. Ja kuitenkin pääs jopa sinne varasijalle...Saanpahan jatkaa mun nuorena olemisen hulvatonta elämää. :D
Mut sellai se nyt sit meni.

Jaja no täytyy sanoo et hyvinhän toi oli suhteessa kaikkeen. :)

häiriintynyttä.Lauantai 25.10.2008 19:18

On siis jotenki ihan häiriintyny olo. :D
Johtunee taasen väsymyksestä ja jännityksestä. :| nukkunu aika vähän ja senki ajan aika huonosti.
Inhoon venaamista ! Sitä ku ei voi tehä muuta ku vaa venata. :s Oon huomena äänten laskijana ja valvomassa siis myös äänestystä yhellä äänestypaikalla. Ajatus 14:sta tunnista paikallaan kammottaa ! Mä oon liian ADHD istumaan paikallaan niin kauaa. :D
Toivon et se päivystys ois jaettu jotenki fiksusti ettei tarvii olla siel oikeesti koko päivää. :< Meinaa se jos joku tulee olemaan ihan hirveetä venaamista. Näin kyseisestä aiheesta ihan painajaista ! Heräsin siihen et kelasin et "onneks enää tää päivä" enneku tosiaan tajusin et vittuh lauantaikaan ei oo viel menny...
Jännittävintä on se, ettei oikeesti osaa sanoo yhtään kuin paljon tulee samaan ääniä. Tosi paljon on tullu positiivista palautetta ihmisiltä, mutta se, että äänestääkö ne niin onki toinen juttu. :o
Mulla on myös se etten oo paikkakuntalainen; perhe ja suurin osa kavereista on ulkopaikkakuntalaisia, kirjoilla jossain muualla tai sitten osa kannattajista on ala-ikäsiä. Toisaalta asialla on myös kääntöpuolensa; jos mä meen valtuustoon sisään, niin ainakin tiedän että oon päässyt sinne aidosti ihmisten halusta saada mut sinne, eikä siitä että oon vaan jonkun sukulainen tai kaveri.
Mutta katotaan mitä huominen näyttää - nyt ei auta muuta kun; niin sitäpä juuri: VENATA !

Nyt haluun jotain muuta ajateltavaa - jooooko ???? : <

Ps. APUA ! Mulla blondia päässä wouwou !! wihiiiii. Tää on ain tää sama fiilis ku päättää laittaa blondia raitaa päähän = tulee ikävä niitä pitkiä blondeja hiuksia mitkä mulla oli joskus "villeinä teini vuosina" hihi. x)

lallatilaa. <:Maanantai 20.10.2008 16:10

phiuphiu. Menny nuppi ihan sekasin tästä pimeyden saapumisesta. Ei tiedä millon kuuluu nukkua ja millon valvoa. Joka onkin sitte näkyny siinä ettei, oo saanu nukuttua moneen yöhön kunnolla ja aamulla on kuitenki joutunu pomppaamaa aikasin ylös.

Eilen oltii kuvaamas Vihreel Oksal gaalaa Lintsin Peacok teatterilla. Kuvaukset meni hyvin ainakin omilta osilta tosi jees, väsymyksestä huolimatta. Toivon et muidenki kasettien matkut on käyttis kamaa, niit en oo viel kerenny tsekkaa läpi.
Nukkumaan meno taas tosin venähti kun piti käydä roudaa kamat, palauttaa auto ja sotkee tsygäl himaa. Edellisten öiden unien määrän vähyys kyllä kostautu kovasti siinä vaiheessa.

Nyt olo on ku puullapäähän lyödyllä. Ihan jumissa.
Vaalaan ois tarkotus matkustaa vielä tän päivän aikana. Aluks kelasin lähtee jo heti aamusta mutta, ei toimi niin ei toimi. Väsyneenä siis. Jani on heittämässä keikkaa Kuopioon joten, pääsen sit sen kyydillä sinne ja ja sieltä sit junalla lopun matkaa. Myöhäsee menee perille pääsy mut, saipahan edes yhen yön nukkua ja pakkaa kamat rauhassa.

Ihanaa päästä Vaalaan ! <3 Harmittaa vaan että, menee taas tosi pika visiitiks. Vaikka reissu onkin kaiken kaikkiaan neljän päivän keissi nii, matkustamiseen menee puolet ajasta.

Joo vaikka onkin kivaa niin, nyt rupee kyl tuntuu pikkuhiljaa jo tää kun ei oo kerenny taas pitkään aikaan lepäämään ollenkaan kun, on koko aika jotain duunii tekemässä. Nyt tekis mieli vaa lundii koko sen ajan ku sinne menee mutta, aattelin taas saada monta kärpästä yhellä iskulla. Päätin tehä Jimmystä mun koulu dokkarin. Pläänit on aika valmiit ja matkalla vois kirjottaa haastattelu kysymykset joten, kuvaukseen ei välttämättä mee mitenkään ihan ylenpaattisen paljon aikaa. Ja tän päivän saa nyt luvanki kans pitää preikkiä kun kerta perille saapuminen menee niin myöhäseen.

Torstaina Vaalasta suoraan Lahteen treeneihin ja siit sit back to Heinola city.

Vklp menee vaalien parissa - aika jännittävää. Sunnuntaina selviää tuleeko musta uus Kaupungin Valtuutettu. Aika on menny niin nopeesti ! Muistan ku vaaleihin oli ikuisuus vielä aikaa ja nyt ne vaan lähenee.
Just Jennyn kans muisteltiin sitä että "Vähän aikaa sitten sä vasta mietit pitäskö sinne lähtee messiin ja nyt ne vaalit sit jo on wtf!??"

Nyt tosiaan odotan Jania ja koitan kuluttaa aikaa jumimalla täälä galleriassa. :D
Hauskaa syyslomaa kaikille ! (:

antakaa 5: sia ! :DPerjantai 10.10.2008 04:21

http://www.axe.nu/new/gamekillers/Default.asp?PageNo=5


ejjjj läppä ! kaikkee sitä pitää ittesä tunkee. :D

Aina ei voi voittaa...Perjantai 03.10.2008 03:28

...mutta kokemus oliki sitäkin arvokkaampi. Ja no joukkoettakin olikuitenkin se 93, enkä jaksa uskoa että oltas siltikinää paskimpien joukossa. :D
Uneton48 skabasta siis.
Käytiin "vahvan kahvin keittäjän" eli siis Jennyn kanssa kattomassa meiän näytöksen esitykset joista olikin 10 parhaan joukkoon selvinny se mikä meistäkin oli ehdottomasti ainakin hauskin. :D
Ei oo päässy viel näkee muita finalistien leffoja niin, ei tiiä kuinka kova tasosii on muut joukkooeet ollu. Mut kyl ainaki sen meiän näytöksen leffoista oltiin yksii parhaimmista. Eli ei tosiaan sielä hunompien joukossa. Ja siis - pääasiahan on se että, me ollaan ite tyytyväisii siihen (ainahan toki löytyy parannettavaa). Ja jää kyllä hienoja muistoja. :)
Sekin tosiseikka pitää tässä vaiheessa musitaa että me ollaan "vasta opiskelijoita" ja me ollaan vedetty nolla budjektilla toi - resurssejakaan ei siis oo ollu samaan tasoon mitä ammattilaisilla.
Oottelen vielä innolla että selviää erityispalkintojen eli parhaan kuvauksen ja parhaan nais- ja miesroolin palkinnot. Jossain vaiheessa sielä oli myös parhaan käsiksen ja musatekijän mutta, informaatio on ollu hiukka sekavaa niin, ei tiiä onks ne nyt vaan ne noi mitkä palkitaan (ja joo en myöskään aiankaan toistaseks onnistunu sivuilta löytää noihin vastauksii..eiköhän ne selvii viel).
Ootan myös sunnuntain aftereita - eli muiden kilpailijoiden taapamista ja maanantaita, jolloin näkee finalisit netistä. :)
Vaikkei sinne 10 parhaan mentykkään - oltiin kyllä ihan parhaita ! <3

"Tule luokseni niiiiiin kauniiiiina kuin oooot"

-emma-

UNETON 48Torstai 25.09.2008 00:39

http://uneton48.com/fin/tvFinals.php
MakingOf->toka haastis.

ei fittu. :D ollaa taas oikei kunnolla EDUSTETTU !

ÄYSKÄRIT - TULE LUOKSENIPerjantai 19.09.2008 19:00

Joo-o se on ohi nyt. Tai siis no, ohihan se oli jo viime sunnuntaina klo 19 jälkeen. Palautumiseen on vaan menny aikansa ja on taas "saanu" olla reissun päällä niin ei oo oikein kerenny pysähtyy.
Oli kyl aivan mahtava viikonloppu. Ihan tajutonta että me oikeestikki tehtiin se ! Ja siis jotenki ihan mieletöntä kelaa sitä kaikkee mitä me ollaan onnistuttu tekee sen viikonlopun aikana.
Harmi etten päässy ite mukaan juhlimaan keskiviikkona tätä prokkista. Nyt vaan odotellaan että saadaan tietää ollaanko sielä 10 parhaan joukossa. Tämä selviää 5.10 jolloin on myös kilpailun viralliset afterit. Käsittääkseni sen jälkeen yleisö äänestyksellä, valitaan voittajat. Siitä sitten lisää. (: Kovia nimiä tuomaristossa anyway. Mutta meillä meni tosi putkeen koko juttu, eli tsäänssei on.
Kyl täytyy sanoo et on se aina vaan kamalampaa kelaa mitä sit ku koulut loppuu. Tulee olee vaikee päästää täst porukast irti.


ps: Kuvassa oleva juttu ollut Itä-Hämeen kannessa perjantaina 12.9.08

"Hyvää yötä ja huomenta, ehdit myöhemmin nukkua. Kaikella on hintansa - mut mikään ei oo vielä mahdotonta"

"Mun pitäs tietää kaikki ja olla silti niin vahva.....Tule luokseni, niin kauniina kuin oot"