IRC-Galleria

Joulukuun kolmas..Keskiviikko 03.12.2008 15:32

..ja jo vituttaa.

Joulu tunkee väkisin sisään ikkunoista ja ovista. Mainostetaan kulutusjuhlaa ja väkipakolla pitää miettiä jotain ostettavaa. Ihmiset yrittävät olla kuukauden ajan epämiellyttävän ystävällisiä toisilleen ja huikkia perään "hyvää joulun odotusta" sitä tuskin tarkoittamatta.

Ehkä vituttaa se, ettei minuun ikinä iske joulunhenki. Yritän muistaa sukua/ystäviä itsetehdyillä korteilla (sellaisiin kuluttaa enemmän aikaa ja ajatusta kuin valmiskortteihin, siksi miellän ne "lahjoiksi") ja lähimmille ostaa jotain, mitä ne saattavat haluta. Tai jos kertovat, mitä haluavat ostan sen tai juuri siitä päin vastoin.

Ehkä vituttaa se, että lokakuusta asti on saanut vastata liki jokaisen uteluun siitä "mitä teette jouluna" "tuutteko tänne". Vaikka kuinka yrittää olla kohtelias ja sanoa, ettei todellakaan tiedetä, niin jotenkin tuntee loukkaavansa. Ja VAIKKA on yrittänyt tehdä niin, että joka toisen joulun viettää toisessa mummulassa, niin silti kun on sen toisen mummun vuoro, toinen loukkaantuu, kun emme mennytkään sinne.. Niin juuri. Itsekkäitä asioita haluamme jouluna. Ja täydellisyyttä, vaikkei sellasta ole olemassakaan, ei edes jouluna.

Ehkä vituttaa se, että lumi suli. Juuri joulukuun kynnyksellä tuli valtavasti lunta, eikä sitä enää näy missään. On vain likaista lunta tienvarsilla, kun aurauskoneet ovat sen siihen lykänneet (hylänneet). Eikä syksyn harmaus sovi joulukuuhun, ei näytä jouluvalot miltään, eikä sadesäässä sytytetä kynttilöitä..

Ehkä voisi joulun ruksia yli meidän kalenterista. Nukkuis vaan tästä eteenpäin aina tammikuun ensimmäiseen. Ei tarvisi tehdä joutavia asioita tai miellyttää ketään (tai loukata ketään, tarkoittamatta).

Vitutuksen syvänteessä...
-zaca

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.