IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

HuokausMaanantai 22.02.2010 23:12

Ähhhh. Miten tämän nyt muotoilisi... Jotenkin vaan pääsi käymään vielä viime vuoden puolella niin, että ihastuin. Ei sillä, että olisin kyseistä henkilöä katsonut jotenkin sillä silmällä aiemmin tai joutuisin olemaan hänen kanssaan päivittäin tekemisissä. Tai no joudunhan minä. En enää edes muista mistä se alkoi. Mutta näin pääsi käymään. Koulussa ei vaan pysty olemaan aina välillä vilkuilematta. Ja kun ei voi sanoa mitään ääneen, niin se on HERMOJA RAASTAVAA.

Kyllä pystyisin kuvittelemaan itseni pitämässä hauskaa hänen kanssaan. (No okei, kyllä se on aika hauskaa, kun aina teen jotain tosi tyhmää hänen kanssaan tekemisissä ja ei voi mitään muuta kuin revetä totaalisesti.) Ehkä joskus seurustelevan. Mutta eihän se tässä tapahdu muuta kuin oman pääni sisällä. Paljastus, jos ette vielä tienneet: Minulla ei ole vielä ikinä ollut minkäänlaista (ei siis minkäänlaista) vääntöä yhdenkään pojan tai miehen kanssa. Viime kerran ihastumisesta onkin jo aikaa. Ellei yhtä erittäin pitkäaikaista lasketa. Mutta ei puhuta siitä >.<

Ja kun en enää ole siinä iässäkään, että välituntisin ihkuttaisin kaikille, kuinka ihanalta tämä tyyppi vaikuttaa, niin mihin sitä sitten purkaa? Tänne. Irc-Galleriaan herran jesta. En tajua miten uskaltaa sitä tännekkään tehdä. Ja kyllä tätä olen purkanut jopa kahdelle ihmiselle hyvin ohimennen. Välillä tuntuu siltä, että ihastuksesta lähtee puhti, kun sen paljastaa. Mutta onhan sitä tässä tullut pidäteltyä jo parikin kuukautta ihan oman pääkopan sisällä, jossa ajatukset tai lähinnä tunteet kiehuvat suorastaan yli.

Kun tosiaan minkäänlaisista miesseikkailuista ei ole kokemusta, tuntuu tässä pian 18-vuoden iässä, että niitä ei myöskään koskaan tule olemaankaan. Olisi kyllä jo aika. Minunkin kärsivällisyydelläni on rajat.

Tiedättekö mitä mieltä olen treffeistä? Teennäistä! Varsinkin joku pelkkä kahville meno tai joku olevinaan niin romanttinen kun toista ei vielä edes tunne. Leffat tosin ovat minun makuuni. Hengaaminen sen sijaan on ihan inhmillistä ja rehellistä. Parempi olla kaverit ensin tai kokonaan pelkkiä kavereita, kuin suoraan syöksyä johonkin wnblissusuhteisiin. Siis kyllähän treffit siinä mielessä ovat ihan romanttiset, jos poika haluaa yrittää. Lähinnä huvittavassa mielessä.

Nyt kaverit antakaa vinkkiä: Mitä minun pitäisi tehdä? Olen vaan niin nolostunut aina tilaisuuden tullen, että puhuakkaan en osaa. Ja kerran tämä tyyppi vaan näytti niin syötävän hyvältä, että käänsin katseeni pois. *huokaus* Oh dear.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.