IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

...Keskiviikko 09.03.2011 18:40

Nyt bloggaan. Tänne. Voiko itseinholla olla todella rajoja ollenkaan?

Totuus on, että olen sulkeutunut näiksi kadonneiksi viikoiksi omaan kuoreeni. Aika on ollut pelkkä käsite. Muistan ainostaan yleisen ahdistavan, eksyneen olotilani, inhon itseäni kohtaan, koska en ole tehnyt juuri mitään. En tiedä tapahtuneille asioille syytä. Nukun yöni hyvin, mutta unta en saa tunteihin. Pelkään öisiä ääniä. Opiskellut en juurikaan ole, vaikka kriittisimmät asiat olenkin jollain ilveellä saanut hoidettua pois alta. Kavereita en ole nähnyt. Viimeksi Rosan bileissä, joissa tunsin oloni ärtyneeksi ja lievästi ahdistuneeksi sosiaalisten paineiden alla. En ole nauranut kunnolla varmaan kahteen kuukauteen.

Tai. Olenhan minä jotain tehnyt. Olen rustannut paperille jos jonkinlaisia pukudesigneja, mutta harmittaa hiukan, että en ole jaksanut tehdä niistä lopullisia, tarkkoja ja siistejä versioita portofoliota varten.

Luin ihan äsken Lahden amk:n ennakkotehtävät. IHAN PIRUN IHANIA. Vähänkö tuosta lähti inspikset liikkeelle. Juhla-asu jollekkin julkkikselle (Tein jostain syystä tuon jo eilen....... Siitä tuli hieno, vaikka itse sanonkin, shhhhhh), pitää valmistaa koru ja suunnitella kaksi etnistä pukua ja mitä vielä.

Hakemukset ammattikorkeatasolle aion lähettää Metropoliaan, Lahteen, Taidekorkeata aion yrittää, koska ilman katuisin, sitten pariin-kolmeen ammattiopistoon, Vantaalle, Ikaalisiin ja Jyväskylään. Kolmelle eri tasolle haen. 8D Uuuu jeah.....

Ja jatkaen siitä, mitä olen tehnyt tänä aikana. Pistin tänään toisen luvun Finiin, se löytyy tästä.

Toivon, toivon ja vielä kerran toivon, että kaikki kääntyy paremmaksi.... Ei ole ollut kehumista perheoloissa taloudellisesti tai muutenkaan viime aikoina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.