IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

SpamKeskiviikko 18.05.2011 02:18



Bakasta on nyt pari päivää ja voin ilmoittaa olleeni harvinaisen aktiivisena. Kalenteriin olin jo ajat sitten merkannut, että pari päivää saan levätä. Cossia en ole tehnytkään, joskin hieman suunnitellut. Sen sijaan ompelin viime yönä siskolleni hyvälaatuisen (tosin puuvillaisen), mustan irtohupun. Huppu on helppo vaatekappale ommella, mutta siihen kellon aikaan ja sillä motivaatiolla ja viime viikonlopun pukua muistelemalla, siitä tuli oikein hyvä.

Sen lisäksi kirjoitin jotain järkevää ja keksin vielä mielestäni luovasti nerokkaan otsikon. Niin, ja sitten tuon erään hahmon researchaaminen. Minä niiiiiiiiin aion cossia häntä vielä tänä vuonna. Haluan, haluan, haluan! Puvussa on vielä enemmän yksityiskohtia, mitä linkkaamani kuva antaa ymmärtää. Puku on niin kaunis. Ja hahmo ja hahmon luonne taustatarinoineen kiherryttävä (joskin lyhyt). Ihkuttamisen ja kirjoittamisen lisäksi jopa autoin äitiä juuri mukisematta pihatöissä.

Nyt vielä sipaisen tuosta sateen ropistellessa kattoon huoneeni johonkin kuntoon, vaikka pakko sanoa että väsyttää kovasti. Huomenna sitten teen Lululle kaavoja! o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.