IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

NevillePerjantai 10.02.2012 01:56

Taas sellainen päivä, jona en saa mitään aikaiseksi. Tänään ei haittaa. Annan vain mielihaluille vallan. Kävin suihkussa keskellä päivää, koska oli kylmä. Katson viimeistä jaksoa Gosickia. (Eihän sitä tässä olla katsottu jo "vähän" aikaa." Nyt sitten sain ensimmäisen sarjan pitkään aikaan päätökseen.) Äsken aloitin K-ON!in, koska huomasinkin sen olevan ihan hauskaa kevyttä viihdettä. ....ja nyt huomaan olevani jaksossa 12. No varsin kevyttä oli, kun en huomannut jaksojen kulua.

Kuka muuten dyykkasi tänään koulun jätekatoksesta polyuretaanimöhkäleen? MINÄ. Koska on parasta olla käsityöpainotteisessa ammattiopistossa.

Pistin tuossa roskat ulos, pyyhin pintoja ja lakaisin roskat keittiöstä. Hyvä minä. Jokunen varmaan ihmettelee, miksi listaan näin arkipäiväisiä asioita blogiini joka himputin kerta. Se johtuu siitä, että näin saan kiinni arjesta, jonka normaalirytmien kanssa on ollut suuriakin ongelmia. Mm. yläasteella oli jopa puolentoista viikon suihkutaukoja ja lukiossa oli sellainenkin vuosi, että imuroin noin kerran puolessa vuodessa. Vakuutan, että syy tällaiseen ei todellakaan ole pelkkä laiskuus. Loput voinette päätellä itse.

Tunnen oloni todella usein Nevilleksi ja muistipalloksi. On niin paljon asioita, joita voin unohtaa, jos en listaa nitä takasti ylös. Lähes joka ikinen kerta kun unohdan jotain, tulee se tunne, joka tuntuu niskassa vähän niin kuin melkein täynnä olevalta ilmapatjalta. Aavistan, että olen ehkä unohtanut jotain, mutta EN KOSKAAN MUISTA MITÄ. Se on ongelma. Jälkeen päin sitten tajuaa, että se unohdettu juttu saattoi olla aika tärkeääkin. P.s. Myös muita Neville-ominaisuuksia löytyy. o/ Etenkin sisäisesti, mutta sitten myös ulkoisesti (=hörökorvat ja hassut etuhampaat).

Tähän kohtaan piti marista jostain turhasta, mutta nyt mieliala pomppasikin kattoon, KOSKA ALOITIN EC-pukuni. Ja menestyksellä. _b

Luin jossain horoskoppiini liittyvän mietelauseen ja aiempiin juttuihin ihan pikkuisen liittyen pakko vielä loppuun todeta, että vaikka kuinka monesti sanon, että nyt minä pystyn siihen ja siihen ja suunnitelma on tämä, niin kaikki menee ihan päin seiniä, koska kaikesta rehvastelusta huolimatta yleensä ei ole ollut ollenkaan luottamusta tai varmuutta omiin taitoihini ja mahdollisuuksiini. Sama syy viivyttelee tekemistäkin aina loputtomiin saakka.

Hyvä hetki. Here I come, Desucon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.