IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Kiireinen päivä, jonka tuloksena ei ole cosplaypuvun edistymistä. Väkersin lahjan kaverille ja koulussa oli kokousta toisen perään ja muutamien vaatekappaleiden korjailua. Tuli huomattua, että tänä vuonna niitä vaatekappaleita on tullut tähän mennessä tehtyä mukavasti seitsemän kipaletta ja noin kolme olisi vielä tulossa.

Ei pidä muuten unohtaa, että tosiaan tein tänään sen kaksi sivua turhaa pölinää kulttuurin merkityksestä minulle jne. Sen takia se tuntui hiukkasen turhalta/turhauttavalta, koska nämä asiat ollaan menty läpi muun muassa yhdeksännen luokan uskonnon tunneilla. Tällaiset introt voisi hoitaa keskustelemallakin.

Nyt sitten hyvin lupaava alku kaaokselle. Haluaisin todella kovasti pohjamaalata eräitä pötkyläjuttuja, mutta ei huvita, koska tänään ei yksinkertaisesti ole ollut cosplaysöherrysten teemapäivä.

Totta puhuen huomisaamu ahdistaa. Ensimmäinen aamu sitten lääkäritarkastuksen, kun olisi kenties aikaa mennä sinne labroihin.
Kysyin tuosta asiasta taroteiltakin. Muotoilin kysymykseni ensin yhdellä tavalla ja muutin matkassa muotoiluani, mutta taisin saada siihen ensimmäiseen kysymykseen vastauksen. Menneen kortissa sanottiin, että pelkoa tulevasta, yliajattelua ja huolestumista. Nykyhetken kortti taas kertoo, että ei ole kiinnostusta suorittaa tehtävää, mutta olen valmis tekemään homman loppuun kovalla työllä. Viimeinen kortti taas sanoo, että tulevassa se on sitten ohi ja hoidettu asia. Nyt kun kortitkin sen kertovat, niin pakko kai vain uskoa ja hoitaa asia pois alta. Ongelmaa kun ei voi ylittää, ehkä voisi alittaa, mutta ei kyllä kiertää.

Ehkä katsonkin Ergo Proxyä, pistän pari vehnämuroketta lautaselle ja kompromissina cosplayahdistuksilleni piirrän samalla kaavat eräille kuvioinneille ja heitä pohjamaalit näihin vaahtomuovihärpäkkeisiin.

Niskasta otetaan kiinni ja piste.

Mutta ei muuten muuta sitä, että on tylsää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.