IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

SuunnitelmaKeskiviikko 25.04.2012 03:41

Kokeilin vastikään ensimmäistä kertaa, niin hassua kuin se onkin, EC-puvulleni meikkiä. Kun otetaan huomioon, että olisi pitänyt edellisellä yrittämällä lähteä meikkaamaan ihan kylmiltään, niin tilanne lienee ihan hyvä.

Maalasin pohjamaalit parille köynnösasialle, jotka olivat vain riippuneet ja lojuneet keskeneräisinä lattialla jo muutaman viikon. Seuraavana oikea maali ja yksityiskohdat.

Viikonloppuna ostoksille. Huomasin, että yksi merkittävimmistä puuttuvista asioista tällä hetkellä on maalarinteippi ja uusi kasa vaahtomuovia. Niinpä hoitelen kyseistä vaahtomuoviasiaa viikonloppuna kotona.

Olen alkanut epäröidä erään asian suhteen, joka liittyy vahvasti suurimpaan materiaalimenekkiin puvussa..... Miten lähtisit työstämään todella isossa koossa sanotaan nyt vaikka sitten proppia, joka olisi pehmeämuotoinen ja huomattavan kolmiulotteinen? Ainut päähääni pälkähtävä asia on styroksi + polyuretaani + jotain, mitä en vielä ole keksinyt. Ei saa olla painavaa tai turhan helposti rikkoutuvaa. Ideoita otetaan ihan oikeasti vastaan.

Nyt nukkumaan! Nukkuminen on oikeasti ihana asia. Saa vain velloa ajattomuudessa, jossa ei ole (yleensä) arkipäivänhuolia, ei ainakaan samassa mittakaavassa kuin todellisuudessa. Muutenkin kaikki tuntuu unessa aina hieman turvallisen kaukaiselta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.