IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Baroque!Keskiviikko 09.05.2012 01:10

Kun pitäisi olla tekemässä jo Lulua taas kovalla vauhdilla eteen päin, löytää edestään liian houkuttavia miniprojekteja. Kuten vaikka huomenna pidettävät barokki/rokokoo tanssiaiset/naamiaiset. Tuli oletettua, että ei tuonne kukaan mitään täysin oikeaoppista tule laittamaan, joten kämpästä löytyy siis sittenkin jotain askarreltavaa paskarreltavaa.

Ei pidä nyt kuitenkaan käsittää väärin, ettenkö tuntisi korkeampaa velvollisuudentuntoa tehdä tärkeitä asioita valmiiksi, nimittäin alunperin kielsin koko jutun itseltäni kiireiden takia, mutta sitten aloin leikeikseni miettimään, mitä laittaisin kaapeistani päälle. Houkutus kasvoi, kun tajusin, että käyttäisin Lulun korsettia (vaikka malli ei olekaan ihan juuri sellainen kuin sen pitäisi), joka vaatisi ne tietyt korjaukset ennen seuraavaa käyttöä. HEHHEH. Eli tavoitteena korjata Lulun korsetti huomisiin tanssiaisiin muutaman pikku askarteluasian kanssa.




Näin tuunasin jo yhdet korkkarit näyttämään mustien sukkien kanssa ihan hauskoilta. Maalasin kiilakorot hopeiseksi ja lisäsin keinonahkarusetit. :3



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.