IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Innostuin taasTiistai 11.09.2012 02:43

Tracon tuli ja meni jättäen varsin motivoituneen fiiliksen jälkeensä. Pian koulupäivän alun jälkeen keksin vahingossa jotain, millä esiintyä CosplayGaalassa. Vielä enemmän kuin pelkkä esiintymisessä tällä kertaa innoittaa esitysgenren erilaisuus verrattuna kaikkiin aiempiin lavakompasteluihini.

Himskatti. Haluan tätä!

Samaisen esitysidean innoittamana syntyi jo alku yhdelle osalle puvussa, koska kaapista löytyi aivan sattumalta materiaaleja.

Riemu ei lakkaa Traconiin, vaan ensi viikolla täytän 20 ja käytän juhlapäiväni täydellisen lapsellisesti synttärikakun ja kavereiden seurassa juoruillen.

kenties hiukan pelottava


Olen jopa tämän näköinen siviilissä nykyään. Eli tällaisen kuvatuksen nappasin ihan vain viitatakseni iän muokkaamaan ulkonäköön (good bye rasvainen iho ja hiukset sekä marttyyrilookki). "Because you're worth it"


Koska tänään on laiskottanut kaikki velvollisuuksiin liittyvä, herään huomenna ompelemaan koulukaverille naavapartaa koulun naamiaisiin ennen kello kuutta aamulla. \o/ (Sarkasmi voi olla yhtä hiljaista kuin Dudley yöllä jääkaapilla)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.