IRC-Galleria

MusiikkiKeskiviikko 26.05.2010 05:18

Minne se hävisi kun seurustelin?
Kuuntelin vain radiota autossa, vaikka cdtäkin oli. Luulen, että sekin oli sitä "minää" jota yritin välttää, että ei enää voinut kuunnella sitä musiikkia, joka on liikuttanut sitä ihmistä, joka oikeasti olen. Radiomusiikki keskimäärin on niin merkityksetöntä. Siitä ei ollut haittaa.
Ostin maanantaina 5 cdtä! Jotain mitä en ikinä tee. Kuuntelin tänään kaksi, tavalla, jolla cdt on suunniteltu kuunneltaviksi eli nupit kaakkoon hyvään toisto järjestelmään ja selälleen silmät kiinni. Tekee hyvää. Mutta kyllä auto on edelleen lempipaikkani kuunnella levyjä.
Musiikki menee taas suoraan sieluun.

Muutenkin oli viikonloppuna milliä vailla, etten palannut vanhoihin tapoihini, mutta mitä sitä tiikeri raidoilleen voi. Muusikot. Mikä siinä on niin ihmeellistä? Usein todettu, ettei toimi, mutta niin sitä aina tutustuu samaan ihmistyyppiin uudestaan ja uudestaan ja pitää sitä edelleen mielenkiintoisena.
Toisaalta onhan kaikilla, joku tällainen "heikko kohta" toisille esim urheiljat(?)

Olen kuumeessa ja on hiukan huuruinen olo. Kun on sairas näin niin ei siinä parempaakaan tekemistä.

Oi musiikki!

Minulla on tulla tapa yhdistää ihmisiä biiseihin. Esimerkiksi Nico = stereo love ja Andre = if we ever meet again (vai mikä se on nimeltään?) Mutta se on jännää, kun en koskaan ennen ole tehnyt niin. Jotkut poikaystävätkin ovat sanoneet, että tää on meidän biisi, eikä minulla ole ollut hajuakaan, että miksi?

Mutta nyt taidan lopettaa kun ei tule mitään järkevää, kun aivot saunoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.