IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.

Aamun kysymys: Mikä tuliainen ihmetytti?Keskiviikko 18.04.2012 10:51

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili vaimonsa Jenni Haukion kanssa Ruotsissa. Tyhjin käsin ensimmäiselle valtiovierailulle ei menty, vaan mukana oli tietenkin suomalaisia tulisia. YleX Aamu tahtoo nyt antaa tuomiot tuliaisten onnistumisesta.

- Kruununprinsessapari Victoria ja Daniel saivat Lumia-puhelimet = kallista ja käytännöllistä, jes!

- Kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia saivat lahjaksi Aalto-kukan sekä suomalaista kuvataidetta käsittelevän kirjan = eleganttia ja arvokasta, pariskunnan iälle sopivaa, jes!

- Kaarle Kustaa ja Silvia saivat myös presidenttiparin kuvan = ihan ymmärrettävää, pitäähän valtionpäämieskuvasarjaan saada uusin otos. Varsinkin kun Saulin uuden virallisen kuvan eteen on nähty niin paljon vaivaa...

- Prinsessa Estelle sai Minna Parikan suunnitteleman vaaleanpunaisen minilaukun = ...ööö, mitä? Kaksi kuukautta "vanha" vauva sai itselleen käyttöön laukun! Vau, Estelle voi varmasti arvostaa tätä parikymppisenä, kun laukku on vintagedesignia, mutta mitä sillä nyt tekee?

Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvät suomalaistuliaiset, sillä kyllähän täältä voisi hullumpiakin asioita viedä mennessään: Mämmiä, poronsarvijauhetta, kävelysauvat...

YleX Aamu tahtoo nyt tietää, milloin sinä olet hämmentänyt tuliaisilla tai saanut hämmentäviä tuliaisia? Oletko saanut keraamisen sormustimen Prahasta? Lasiin upotetun skorpionin Etelä-Amerikasta? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.