IRC-Galleria

Yö ei ole pimeä päivä..Perjantai 07.04.2006 03:29

Tässä sitä itsekin kakoo keuhkojaan pihalle. Pieni keväinen flunssa on vallannut kehoni, mutta onneksi kuume ei ole ottanut noustakseen .) Olo toki on voimaton, eikä jaksa edes ajatellakaan mitään suuria, mutta onneksi ei tarvitsekaan.. -voi tyytyä pohtimiseen ,)

Kevättä ei vielä kuuluu, ei ainakaan kunnolla.. Ei ole kevättä vielä rinnassakaan, vaikka huhtikuu on ottanut jo alkaakseen. Lunta on tänään tullut (meillä ainakin) ihan kamalasti, osa tietysti suli heti maahan osuttuaan, mutta kyllä loska lisäänty. Ois jo kesä, ihan vaan sen takia, ett sitten tulisi kaunein vuodenaika: syksy =)) Ja syksyn jälkeen saa taas maha perhosia pullollaan odottaa ensilumen valkoista vaippaa.. [miksi minusta tuntuu, että olen kirjoittanut nämä sanat tänne ennenkin?!]

Mutta on kevätkin kaunista aikaa, ja kesä =) Näkyy paljon taivaan ikuisen sinen vartijoita: lohikäärmeitä, kullankeltaisine siipineen korkealla taivaalla. Tulee sadekeijut, kukkakeijut, metsäkeijut... ja peikot valtaavat metsät ja pellot, nukkuvat päiväuniaan hännät pystyssä alkeiskasvillisuuden seassa (ellei kukaan satu tietämään, niin sen hassun kasvin, millä on valkonen karvanen kukka[tai siis 'pää'] on kotikonnuillani nimetty peikonhännäksi). Pienenä valvoin monta yötä vain jotta näkisin peikkojen heräävän auringon laskettua.. Olen ollut omituinen lapsi, ja opetan omasta omituisempaa .D Nyt ollaan saatu ihailla pitkän talven ajan lumikeijuista ja lohikäärmeiden tanssista laskevan auringon sillalla.. Silti kaipaan jo kesää ja uutta syksyä.. Syksyllä voinkin kertoa tarkemmin, miksi rakastan sitä sadekautta yli kaiken ,)

Päätän kevätnuhaisen paapatukseni tähän, ja lopetan pohtimisen.. Kunnes tulee taas jotain miettimisen arvoista vastaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.