IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Stressiä?Perjantai 26.06.2009 02:45

Tänään pidin cossien tekemisestä lomapäivän. PAITSI, että tein Litalle tutoriaalit Halloween Town Sora siipiin ja kenkiin. Huomisen ohjelmana itselläni on ainoastaan ryhmäläiseni Rosan potkiaisjuhlat, kun tämä lähtee vuodeksi vaihtoon USA:han. Njoo.

Ja sitten menee siitä luultavasti seuraavat kolme päivää siinä, kun Zexy, eli Vesa tulee meille ja ompelen sille Tokyo Mew Mewin Zakuron asun. Ja putkeen luultavasti siskolleni Naminéen. No, kumpikaan ei ole KOVIN paha. Ja loput noin kaksi viikkoa meneekin sitten siihen, että piiskaan itseänin tehdessäni Animeconin puolisalaista asuani. Oikeasti hahmo on helppo selvittää, jos vain stalkkaa profiiliani tarpeeksi. Mutta pidetään tämä nyt sitten suurimmalle osalle yllätyksenä, jooko? Eli ei mitään puvunarvailukommentteja tuohon alle.

Taas kerran muuten tulee sellainen cossi, josta minua ei tunnista kukaan.... -.- No, kaipa se maksaa vaivan. Eikä kukaan muutenkaan minua tunnista yleensä missään cossissa, edes tutut, kun näytän aina niin erilaiselta. Ja muutenkin kun on naama ja vartalo peitettynä, niin kai se aika vaikeaakin on! :D

Toinen vihje.... PUNAINEN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.