IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Ei pysty käsittämään. Olen jostain ehkä 11-vuotiaasta saakka yrittänyt saada aikaan sarjakuvaa edes valmiin sivun verran ja eilen ja tänään sain aikaan kokonaiset 5 sivua! :O Olen ihan huulipyöreänä itselleni. Todellakin ylitin itseni. Se ei todellakaan ole mitään viiden arvoista tavaraa, mutta pidän ruutuasettelusta ja ns. "kamera-ajosta". Korjattavaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta se kaatuu omaan laiskuuteeni. Koko sarjis on piiretty lyijiykynällä. -.- Ja ilman viivotinta. Hahmot näyttävät vähän erilaisilta joka kuvassa. Joku kokeneempi oksentaisi, jos näkisi taustat. Silti olen onnellinen ja erittäin tyytyväinen. Kuusi vuotta olen yrittänyt saada jostain valmistaa...

Ehkä asiaa helpotti paljonkin se, että oli valmis käsikirjoitus? Heheee. Yleensä kun en keksi edes aihetta koko sarjikseen. Tässä juonessa on tietämättään auttanut eräs toinenkin henkilö ja tarkoituksena on mahdollisesti juuri siitä ideasta lahjoittaa koko kasa hänelle.

Ai niin... Tyyliltään se muistuttaa jokseenkin Emma-mangaa, joka itseasiassa sijoittuu suunnilleen samalle aikakaudelle. Ainakin eka sivu näytti siltä, kunnes tein jotain randomia, loppui virta ja taustojen yksityiskohdat alkoivat vähetä jne. Ja hahmoistakin tuli vähän erityylisiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.