IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

A new day ja kritiikkiä haussaTiistai 13.04.2010 15:11

Tänään on vapaat kaikilla Melulaisilla. Nukuin aika pitkään, kymmeneen, ja heräsin vasta yhdentoista korvilla. Nyt olen laitettua itseni taisteluvalmiiksi päivän ompelu-urakkaa varten. Laitoin yhden jakson taas Yakitate!! Japania lataamaan. Se on aika surkea sarja. En tajua ihan miksi katson sitä edes. Noh. Se oli helppo löytää. Ei ole aikaa etsiä mitään parempaa hyvällä laadulla. Sora no Woto olisi tietty ollut ihan jees. Mutta en ole laittanut sitä suosikkeihin. Vaikea taas uudestaan löytää. Mutta se jaarittelusta.

Urakka on siis tosiaan tänään tehdä puvuntakki kakkospäivälle Bakaan salaiselle hahmolleni. En löytänyt eilen kaupoilta oikeanväristä pesukoneväriä, joten se siitä kankaan värjäämisestä. Jää sitten aika väärän värinen puku, jossa ei ole myöskään sitä pienenpientä vaakaraitaa. Ette edes tiedä kuinka sellainen ottaa päähän. Kiroan Eurokankaan Hillevin perseeseen. RÄyh. Ei ole aikaa panostaa tähän cossiin. Proppi on sentään tosi jees. Mutta se on niin pieni, että ei sitä kukaan huomaa paitsi läheltä.

Haluan saada Madam Redin kuntoon huolella. Eilen löysin vihdoista viimein oikeanpituisen mustat hansikkaat. Huokaus. Ei tarvitse tehdä niitä itse, paitsi jotenkin saada aikaan oikeanväristä pitsiä. Haluaisin niinniinnniiiiiiiin tehdä hameereunukset uudestaan, samoin korsetin yläosassa olevan ryppykoristeen. Hei! Haluan kaikilta nyt jotain kritiikkiä tästä asusta. Kuvia ---->



Eiköhän näiden perusteella voi jotain sanoa. Minua henk.koht. häiritsee eniten reunuksissa olevat rypytykset, sekä se, että korsetinpäällyskangas on liian iso. Kiitos äiti. Kiitos helvetisti. Äiti nimittäin pakotti tekemään siitä ison. Sanoi vaan, että se olisi "kauheaa jos se korsetti repeisi kesken tanssin". Tiesinhän minä, että sellaista vaaraa ei tosiaankaan ollut olemassa. Äidin vaan on pakko aina olla oikeassa. Prkl. Njoo. Asusteet kuten hatun ja turkiksen teen Bakaan. Samoin on tavoitteena viuhka ja saada uudet, pidemmät hansikkaat. Peruukin haluaisin sävyttää, mutta sille ei valitettavasti ole aikaa. Kengistä ei valitettavasti tulekaan punaiset, mutta toisaalta minulla on täydet oikeudet vetää se pois suunnitelmasta. Missään kuvassa ei nimittäin hetkeäkään näytetä kenkien väriä. Käytän ajanhenkeen mustia korkokenkiä.

Noniin. KRITIIKKIÄ. Nyt on sen aika. Antaa tulla. Mieluiten sellaisista asioista, joita pystyn nyt vielä muuttamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.