IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Tracon, Tracon.Tiistai 06.07.2010 22:06

Gisellellä on asiaa.


"Ayy, Jack Sparrow does not know what he wants."


Tosiaan. Tracon tuli ja meni. Puff.

Kiitos kaikista kivoista kehuista ja kova äänisistä kommenteista. Puku siis oli varmaan miellyttävä.... teille. Noh, paljon jäi hiottavaa ja pitkästä aikaa jopa yksityiskohtia pari peruukista jouduin jättämään pois. Koko cossista korjailuun menee........... Hetkonen. Kaikki! Kokonaan uudestaan valmistan huivin, liivin, shaalin ja housut. Katsoo sitten mitä muuta tulee korjattua. Perusteina huivin kuvion maalausjälki, liivin väärät materiaalit ja housujen sävy ja vyötärön pituus. Shaali myös..... Se olikin sitten se huonoin osa pukua. Seuraavalle kerralle tulee myös ne mustat piilarit. Omani tekivät tenän: Ne olivat muuttuneet voimakkaan sinisiksi!! Ihan hyvin olin ne kyllä hoitanut... Noh, mitä nyt jäädä märehtimään, mukavaa oli!

Vaikka olenkin melko vakuuttunut siitä, että tiedän, mikä kaikki puvussani on pielessä, voin ottaa kritiikkiä tähän blogimerkintään.

Odotan jokseenkin innolla nähdä videota cosplaydeitistä --varsinkin ensimmäisestä kierroksesta--, ja jos joku ehti napata videolle Jack Sparrowta tanssimassa aerobiccia. Kuvia ja muitakin videoita toki olisi kiva saada omaan talteen. o/

Sen syvällisemmittä puheitta, kiitän vielä kerran. Toisenlaista paasausta tässä





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.