IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

UupumusTorstai 12.05.2011 09:21

Spämmään tänne yhtä mittaa, mutta minkäs sille voi, paljon ajatuksia purettavana. Nukuin toden totta sitten viime yönä sen tunnin. Hiiri-pirulainenkin ryhtyi rapistelemaan välittömästi sen jälkeen, kun olin päässyt vihdoin pitkäkseni. Onneksi sain kuitenkin unta tarpeeksi pian.

Nyt. Istun junassa jälleen miniläppäri seuranani. Tulisi varmaan hulluksi, ellen saisi jotain lohdutusta bloggailusta. Kuulokkeista soi Adiemus ja muita voimaa antavia soundtrackejen biisejä, jotka toivottavsti omilta osilttaan osaisivat lievittää stressiä ja höllätä hermojani. Olisin niiiin ottanut jotain ommeltavaa mukaan, mutta kuten sanoin, siihen ei ollut mahdollisuutta. Koko puvussa ei ole juurikaan kohtaa, jota kannattaisi käsin ommella. Voi tätä onnea.

Tein uuden tehtävälistan, jonka unohdin aiemmin julkistaa. Tässä se tulee. Ymmärtäkää tuskaani.

[x] muutamat tikit käsiaukkoihin
[x] keskilärpäkkeen ompelu
[x] proppien maalaus
[x] kainalokiilojen korjaus
[x] hihojen purkaminen
[ ] hihojen kaventaminen <-sähläämistä
[ ] lahkeiden kaventaminen <-sähläämistä
[ ] hihojen ompelu <-paljon sähläämistä
[ ] (uusi kaava haarakiilaan)
[ ] alaosan leikkaus <-sähläämistä
[/] alaosan ompelu <-paljon sähläämistä
[/] takalärpäkkeen ompelu

KUUMALIIMAAMISTA&PIKKUNÄPRÄÄMISTÄ
[ ] hihamerkkien kiinnittäminen
[ ] neliöiden liimaaminen
[ ] hartiapoletit
[ ] hartiapolettejen nappejen liimaaminen

HUOMENNA (aamulla tai Bakassa)

[ ] peruukin pesu
[ ] peruukin puuterointi, stailaus ja lakkaus
[ ] kaavun kaula-aukon korjaus
[ ] muovivanteiden pujotus lahkeisiin.
[ ] PowerPointin muokkaus
[ ] taustavideon ja musiikin poltto DVD:lle.

...ja koreografia siihen yhteen kohtaan.



Teki ja tekee melkeinpä mieli luovuttaa. Ei muuten, mutta kun väsymys on tappoluokkaa. Olen viime aikoina ollut niin säännöllinen yöunien kanssa, että brutaali unirytmin muutos on yhtä tuntuva kuin vaikka joku kunnon kuumeflunssa. Kyseinen haalari on vaikeinta, mitä olen koskaan tehnyt ihan sen vuoksi, että tosiaan saumoja saisi olla vain erittäin harkituissa paikoissa. Siksi siihen on kulunut ja kuluu eniten aikaa ja sähläämistä omepeluhommistani ikinä. Toivon, että siitä tulisi edes jotain..... Tiedän, että lopulta voin sanoa, että olen semisti tyytyväinen pukuuni Bakassa, mutta niinhän minä sanoin jo Kupliissakin ja olin sitten jälkeenpäin melkoisen käärmeissäni itselleni pukuni laadusta. Noh, nuo laatuseikat olen nyt saanut jotakuinkin korjattua. Samaa mahdollisuutta tosin ei ole sitten sen haalarin kanssa.

Minua on muten häirinneet nuo hahmoni miettasuhteet aivan kamalasti. Kaulus on yhtä paksu kuin hänen kaulansa, mutta se näyttää niin ihmeen... Leveältä. Sitten, joissakin kuvissa kauluksen koko muuttuu aivan radikaalisti pienemmäksi, sellaiseksi, niin kuin minä sen lopulta tein, minun kaulani kokoiseksi.. Häiritseehäiritseehäiritsee. Teoriassa olen siis tehnyt kyllä ihan lähdekuvien mukaisen......

Hei, nyt ohitan Hämeenlinnaa. Linnake näkyy tuossa nätisti veden yläpuolella oikealla puolellani. Pirates of the Caribbean -photista sitten ihan ehdottomasti luvassa tuolla joskus kesällä! o/ Kuulostimpas pirteältä. Not.

Niin, tosiaan, olen niin väsynyt, että hyvä, kun osasin edes väitellä äidin kanssa aamulla. Nyt saattaisi voimat loppua kirjoittelun suhteenkin? Eli morjens, bloggaan varmaan taas pääsykokeiden jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.