IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Ostin pari vuotta sitten itselleni koristekurpitsan Punanaamiosta, koska suunnilleen tuolloin vakiinnutin nimimerkikseni Pumpkinin....... Tiedättehän, se on sellainen oranssi kurpitsa, johon on Halloweenin kunniaksi leikattu evil naama. Omani on styroxia, joten sitä voi pitää ympäri vuoden koristeena. Äsken siirsin tuota kurpitsaa sivuun, kun etsin siimakelaa kaulakorua varten. Siinä tuntui painoa.


Kurpitsan sisään pystyy laittamaan asioita ainoastaan tuon kapean suusukon kautta. Ei siis edes kynttilää, se on ainostaan koriste. Yhdistelin mielessäni seuraavia asioita, jotka vihjailivat painajaismaisesta totuudesta uskaltaessani siirtää sitä tasan kaksi kertaa:


A) Kurpitsa oli painava
B) Rami on valittanut oviaukon luona outoa hajua
C) Yläkerrassa on ollut jyrsijöitä
D) En koskaan tajua minne ne jyrsijät ovat kadonneet suljetussa ja tiivistetyssä huoneessani.....

=KURPITSANI ON JYRSIJÖIDEN HAUTUUMAA................

Yhtenä kesänä pelästyin aamulla vierestäni kuuluvaa ääntä, kun kovakuorianen kipitteli kurpitsasta sisään ja ulos..... Lopulta hymähtelin asialle itsekseni. Halloween-kurpitsa ja ötökkälegioona yhdistyvät tietenkin päässäni The Nightmare Before Christamasiksi. Tämä tosin on sama asia över 9000. Kyllä ovat paikan keksineet. 8DDDDDDDD


Nyt en kyllä ryhdy aisaa tarkistamaan, koska saisin siitä traumat ja painajaisia pitkäksi aikaa. Mutta kyllä nyt aika hyvin on minut vakuutettu tästä asiasta, kun en ole kurpitsan sisään mitään itse pistänyt.

Pitäisi varmaan askarrella miniatyyri hautasmaanportti tuohon eteen, niin voitaisiin leikkiä kotia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.