IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

...Keskiviikko 20.07.2011 23:01

*repii kuulokkeet korvistaan*

Erehdyin katsomaan cosplayvideoita..... Ja Hetalia. Se vain on jotain, mitä en aikuisten oikeasti kestä. Se ei ole muotivillitys-en-kestä, vaan se on oikeasti aika raivostuttavaa. Varsinkin sen määrä.

Oikeasti piti tulla hyppimään tänne vihreille niityille, jossa kasvaa sateenkaaria kertomaan sellaisia uutisia, että minua kovasti huvittaisi tehdä tällä hetkellä HMMMM--- ainakin kolmea isoa tiettyä cosplaypukua, joista yhtä Traconiin, sitten yksi johonkin, vaikka Desucon Frostbiteen jaaaaa yksi sitten sinne oikeaan Desuun. Kaksi näistä tosiaan on jo aika hyvässä vaiheessa, kun ottaa huomioon, että niitä olen työstellyt aikoinaan molempia kuukauden tai pari. Ja nyt tuo Lulu voisi vaikka valmistuakin ajoissa. Koska muutamat jutut tuosta puvusta olivat aika pfft edelleenkin verrattuna siihen ihka ensimmäiseen versioon, menee koko alaosan kangas uusintaan (huonekalusametti ei käyttäytynytkään yhtä maagisella tavalla kuin sen piti. Mutta se melkein onnistui, MELKEIN.) ja helmakoristeiden maalaus menee aikas rajulla kädellä uusiksi, vaikka ihan okei nyt olikin niihin ei-kiirehdittyihin-kohtiin asti. Ja Moogle. Tarvitsen oikeasti jonkun venyvämmän kankaan, joka on oikeaa väriä ja niin edelleen. Fleeceä ei saa oikean värisenä (eikä näköisenä), ja huonekalumokka taas vaatisi niin miljoona muotosaumaa, että lopputulos ei näyttäisi hyvältä. Ei kiva. Ei kiva. Okei puheripuli ajatustenvirtana. Ei hyvä sekään. Koska ketään ei kiinnosta. Ja samaa höpötystä on tämä taas kerran. BD'





MUTMUTMUTTA HALUAN VIHDOIN TEHDÄ SEN Youjiron näin ööööööh vaivaisen kahden vuoden suunnittelun jälkeen! Koska siitä voisi tulla todella siiiiiisti puku. Ja kaikkea sitä. Ja esitys kyseisellä hahmolla himottaa edelleen.

Niin, ja haluan huonekasvin ja kivat verhot sitten Ikaalisiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.