IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

SSSSMURFSunnuntai 20.02.2011 23:07

Lauantaina, joskus kello kolmen aikoihin Kuopion Linnanpellolla. Punaista kuljetusautoa ajava mies pysähtyy Linnanpellontien varteen ja katselee ympärilleen.

Läheisen talon ovesta työntyy esiin jokin sinitukkainen... jokin. Tämä smurffi huitoo käsillään kohti miestä kuin hullu, joten hän avaa kuljetusautonsa oven.
"ONKO SULLA NE PIZZAT?" Smurffi huutaa.
"Ei ole", sanoo mies hämillään ja sulkee pakettiautonsa oven. Mitä helvettiä, hän ihmettelee. Joka päivä kokee jotain uutta. Onpahan ainakin jotain kerrottavaa vaimolle kotiin palatessa.

---

Tuossa eräs mahtava kokemus viikonlopulta. Se mies näytti ählämiltä joka olis tuonut meille kauan odottamamme pizzat joten pitihän sitä mennä kysymään... joskin nyt itsensä tuntee varsin älyköksi.

Muutakin kivaa tapahtui! Perjantaina olin katsomassa Wanhoja tietenkin AHMON LUKIOLLA päivällä sekä Minarissa myöhemmin illalla. Oli mukava nähdä tuttuja sieltä, kuten Loistelias-Lälly, IhQ-Iris, Maukas-Moona sekä Nolo-Niina!

Ensi viikonloppuisia bileitä varten oli tarkoitus siivota kämppä, jossa bileet siis oli alunperin tarkoitus pitää. Joka tapauksessa asunto osoittautui niin paskaiseksi ettei siivouksesta tullut mitään, etenkin kun kämpässä asustelija halusi säilyttää margariinipaketitkin jos niihin vain LÖYTYI KANSI!!

Siivousta ei edistänyt sekään, että jossain vaiheessa kämpän asukki katosi yön aikana ja palasi vasta myöhemmin päivällä takaisin krapulaisena. Eikä sekään että olin vahingossa pistänyt hänen pankkikorttinsa roskien joukkoon.... :DD

Myöhemmin illalla keskustelimme Lappalaisen iglussa henkeviä.
"Täällä on miinus 18 astetta."
Tätä ennemmin olimme tapelleet laskevassa hississä (7:stä kerroksesta ensimmäiseen) ja katsoneet suomalaiselokuvien klassikon Nousukausi!
"Toi on yksi parhaimpia takaa-ajokohtauksia suomalaiselokuvien historiassa!"
"Paras ainoasta."

Löysimme myös Suomi24:n ihmeellisestä maailmasta mielenkiintoisia juttuja:

---

"Harrastin seksiä, kondomi meni osittain rikki ja nyt se on jäänyt sisälleni! AUTTAKAA MITÄ TEEN?!! Partnerini heitti sisääni nähtävästi aikamoisen lastinkin joten voiko tästä tulla raskaaksi? Miten pääsen tästä eroon, pitääkö mennä lääkäriin? EN haluaisi kun nolottaa!! oon yrittänyt ängetä sitä ulos mutta en ole onnistunut.. onko joitain asentoja jotka voisi auttaa sen ulostulossa? "
" -- Et ole ensimmäinen etkä viimeinen jolle moista käy, turha sitä on nolostella. --"
"hyvä etten ole ensimmäinen enkä viimeinen!! kuinka nopeasti se pitää saada sieltä ulos?
ei kondomin kanssa voi kyllä tulla raskaaksi!! "

"Jos kondomi HAJOAA tai VAURIOITUU niin voi tulla raskaaksi. Kondomihan jäi sisällesi eli siitä on valunut lastit sisääsi, eli samallalailla mahdollisuus tulla raskaaksi. Eiköhän nämä asiat ole jo opittu peruskoulussa. Kaivele sormillas se kortsu pois, ei naisen emätin ole niin syvä, liukuu kumminkin alemmas niin sen saa otettua pois. "

---

Myöhemmin sunnuntaina odotellessa vain kymmenen minuuttia myöhässä olevaa VR:ää tapasin KPON STEISSONIL wanhan iisalmelaistuttuni Jaanan! JEIJ! Sainpahan matkajutusteluseuraa pitkälle 20 minuutin matkalleni Kuopiosta Siilinjärvelle...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.