IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Ihan oikea blogiKeskiviikko 25.09.2013 00:47

Vuosien saatossa teinigalleriaani raapustamani sepustukset ovat muuttuneet jonkinasteiseksi blogiksi, huomaamattani. Olen suhtautunut blogeihin kriittisesti, sillä minusta ne ovat pääasiassa tylsiä. Viimeisimmän puolentoista vuoden aikana monet tuttavani ovat kannustaneet minua siirtämään kirjoitukseni oikeaan blogiin, mikä mahdollistaisi paremmat kommentointimahdollisuudet ja laajemman lukijapohjan (ja toisin teinigalleria, katu-uskottavuuden).

Myös täällä minulle on vuosien saatossa kertynyt seuraajia - osa mahtanee olla kiinnostunut enemmän kuvistani kuin ajatuksistani, mutta osa nähtävästi seuraa myös kirjoituksiani. Se on oikein kiva asia.

Viime aikoina olen yhä enemmän 'säästänyt' joitakin aiheita oikeaa blogia varten, joten olen suoltanut tänne keskimääräistä harvemmin tekstiä. Nyt tilanne mitä todennäköisimmin muuttuu.

Tällä hetkellä nettipäiväkirjani pohjana toimii Blogspot, jonka myötä seuraaminen ja julkaiseminen lienee tiettävästi helpointa. Olen kuitenkin hieman epätyytyväinen tapaan, jolla Blogspotin linkit näkyvät niitä esim. Lärvikirjassa jakaessa: näkyviin tulee vain kuvani, blogin nimi ja tekstin otsikko, ei tekstin alkua. Voisiko siten esim. Wordpress tai Networkedblogs kuitenkin olla parempi?

Tässä linkki blogiini: se on nyt vain raakile, ja ensimmäiset merkinnät koskevat pääasiassa blogia itseään ja sen tulevaa sisältöä. Ensimmäinen varsinainen teksti on sarkastinen teksti "Blogit ovat ihania", jonka julkaisen vain siellä. Muuten kunnioitan wanhoja lukijoitani sillä, että julkaisen vastaisuudessakin tekstini myös täällä.

http://erkkipekka.blogspot.fi/2013/09/blogit-ovat-ihania.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.