IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

UnelmaelämäLauantai 26.09.2009 01:34

Jokaisella on oma unelmansa, mitä elämässä voisi tapahtua. Pikku-Paavo voi toivoa että isäukko saisi hieman ylimääräistä palkkaa töistään ja voisi ostaa tällle xbbox 360:n, Santtu voi toivoa itselleen skootteria sekä Sultan-kondomeita, ja Liisa taasen elättelee toivoa omasta pikkuponista jolla hän voisi ratsastaa aina silloin kun haluaa. <3

Tässä Erkin unelma.

"Unelmani olisi, että erääni kauniina päivänä tulisin kotiin ja saisin kuulla, etteivät vanhempani olekaan omiani, vaan olin vaihtunut toiseen vauvaan sairaalassa jonkun sairaanhoitajan tai kätilön huolimattomuuden takia.
Minut vietäisiin oikeiden vanhempieni luokse. He olisivat tooooosi rikkaita ja saisin omalle tililleni heti alkuun 200.000 euroa, vaatimattomasti... Saisin käyttää rahat mihin vain ja isäni kertoisi by the way -juttuna että vaikka hän on 45-vuotias, hänellä ei ole ollenkaan kaljua! Hän myös kertoisi minulle, että alkoi 16-vuotiaana kasvamaan huimasti pituutta, vaikkei hän ollut sitä aikaisemmin kasvanut kahteen vuoteen pituutta! Uskomatonta vai mitä? Varmasti sama olisi siis luvassa minullekin!
Minusta tulisi heti VIP-henkilö joka paikassa ja pääsisin myös Rolf Nordströmin sairaalan leikkauslistan kärkeen ja pääsisin epilaatioon, hiustensiirtoon (vaikka en kaljuuntuisikaan niin toki haluan näistä paksummat), leuan- ja nenänmuokkaukseen, rasvanimuun sekä kasvojenkohotukseen! Uusituttaisin ilmettäni kampaajalla ja hankkisin muutaman tonnin hintaiset hiukset tuosta vain. Ja tietty saisin käsiini uusinta huippumuotia, sekä tietenkin palveluksessani olisi yksityisräätäli joka tekisi millaisia vaatteita vain päähäni pilkahtaisi! <3
Olisin seksikäs ja vaikutusvaltainen, grr.. Mitään muut ihmiset eivät tässä elämässä haluakaan, joten olisit varmasti kateellinen!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.