IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

FFFFFFFAMEKeskiviikko 19.01.2011 23:21

Oon viime aikoina miettinyt miksi ihmiset haluaa kuuluisuutta niin kovasti. Vaikka Suomi on pieni maa, kaiken maailman talentteihin tunkee tuhansia ihmisiä esiintymään, heistä varmasti jokainen on vakuuttunut omasta lahjakkuudestaan ja ainutlaatuisuudestaan. Toisena hyvänä esimerkkinä toimii IRC-Galleria. Nykyisin tästä mielenkiintoisen on tehnyt galtsun vastine Lärvikirjan "tykkäämiselle", eli mahdollisuus antaa toiselle sydän jos diggaa toisen kuvaa tai jotain muuta päivitystä.

Mielenkiintoiseksi tuo <3-juttu on muuttunut siitä kuinka osa tuntuu ihan oikeasti jollain oudolla tapaa janoavan noita sydämiä. Yksi tykittää kaikkien silmiin osuvien kuviin sydämet, joku toinen nostaa kuvansa sen pari miljoona kertaa etusivulle saadakseen toisten huomion ja v1pp44n sydämen.

Tämä johtaa pohdintaan, miksi noita sydämiä halutaan. Okei, ei itseänikään mitenkään haittaa se, että olen niitä saanut, mutta en vain ymmärrä saako joku oikeesti joitain kicksejä siitä, kun jossain kaukana piuhan päässä jotkut napsauttelevat kuville virtuaalisydämiä. Halutaanko niitä keräämällä kerjätä toisilta jonkinasteista hyväksyntää vai onko kyseessä keino kasvattaa egoa kun voi ylpeänä retostella "oon niin vitu ihQ että tätä kuvaa on tykätty 355 kertaa"?

Mutta se ei edelleenkään vastaa kysymykseeni miksi ihmiset haluavat jonkinasteista kuuluisuutta, "galtsu-feimiyttä" tai jotain siihhe suuntaan.
...hmmm...
...pohdiskelin vain. Hassua tää maailma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.