IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Makkara-saarnaTorstai 05.05.2011 22:11

Kuluttajaliiton tuoreessa kyselyssä selviteltiin suomalaisten makkaroiden lihapitoisuuksia. Häntäpäähän tutkimuksessa jäivät HK Metrilenkki ja HK Kevyt Broilerilenkki, joissa lihapitoisuus oli nolla, siis NOLLA, prosenttia. HK:n tunnuslause "Lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä" alkaakin kuulostaa tämän tiedon varjossa varsin ironiselta. Näiden kahden makkaran lisäksi HK:lta löytyy vielä kolme muuta makkaralaatua, joissa lihapitoisuus on alle 10 prosenttia.

Ehkä makkara-saarnaukseni alkaa kuulostamaan joltain Kummelin sketsiltä, mutta oikeasti, tällaistako paskaa meille syötetään? Kyllä makkaran kuuluu olla makkaraa! Minä, grilliruokia koko elämäni rakastanut ihminen ,oikeasti ihmettelen, miksi esimerkiksi makkarat täytyy pilata tekemällä niistä mauttomia, hajuttomia, muovisia ja lihattomia jauhopötkäleitä. Jos kyseessä on halu laihduttaa, niin eihän sitä makkaraa ole jumalauta pakko syödä sellaisia määriä että vyötärön ympärys kasvaa!



Kun minä ostan liharuokaa niin todellakin oletan, että siinä myös olisi lihaa. Arvostan todella paljon niitä ihmisiä, jotka ovat kasvissyöjiä, mutta ei helvetti, miksi ihmeessä tämä yhteiskunta ajaa alas lihansyöntiä? Minusta ainakaan ei saa viherpiipertäjää ikinä, onhan vaikuttamassa niin allergiani ihan puhdas ällötys kaikkea kasviruokaa kohtaan. PERKULE.

Ps. Kun mun lempi-mikropitsani pakkaus uudistui niin samalla lihapitoisuus laski 14 prosentista 10 prosenttiin. ;( (ja kyllä, muistan pitsojen lihapitoisuuksia ulkoa)

http://www.taloussanomat.fi/myynti/2011/05/05/testi-naissa-makkaroissa-ei-ole-yhtaan-lihaa/20116375/135

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.