IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Johanna Tukiainen - back from OUT to INSunnuntai 23.10.2011 15:48

Kun katselen kuvia Johanna Tukiaisesta ja vertaan vanhempia ja uudempi otoksia, mietin, mitä ihmettä tälle naiselle on tapahtunut? Ennen hän oli Jotain, isolla J-kirjaimella. Enää Tuksu ei kuitenkaan sitä ole. Siinä missä hän vielä 2008 kietoi koko Suomen pikkusormensa ympärille tekstiviestikohuilla ja skandaalinkäryisellä elämällään tai vielä viime keväänä kohautti hääohjelmallaan, on 2011 syksy ollut varsin tylsä aikakausi.

Tuksu on nyt out.

En kuitenkaan haluaisi, että Tuksu on out - joten tarjoan hänelle mahdollisuuden muutokseen muutamilla vinkeillä.

- Tee jotakin tolle Arto-jutulle nyt hei. Toi alkaa menee jo vähän liian saman toistoks, välillä toinen kuristaa toista ja sit meinataan erota ja sitten taas ollaan niin että rakastetaan toinen toisiaan ja sitten taas joku sanoo että Arto ei ole oikea ja sitten se taas on. Kansa ei halua Artoa, KANSA HALUAA TUKSUN. Mahdollisesti vaikka ero tai oikea, yhteinen lapsi voisi olla mielenkiintoista.

- Julkaise vähemmän videoita Youtubeen. Ennen, esimerkiksi 2010 syksyllä, materiaalia oli meille faneillesi paljon vähemmän katsottavaa, mutta se oli paljon, paljon laadukkaampaa. Seiskalle tehty asunnon esittely, seksikäs "May all your dreams come true" -poseerausvideo sängylläsi, Vuoden kohublondi (tms) -palkinnonjako videot, Maria! -ohjelman haastattelut.. Paljon kovemmat nauruprosentit mitä tylsät lomamatkavideot joissa vain nyyhkytät Artosta.

- Tee uusi biisi ja musiikkivideo! Tuore kesähittisi Hei Johanna oli kyllä elämys niin korville kuin silmillekin, mutta ehkäpä video voisi olla kekseliäämpi - esimerkiksi haluaisin nähdä sinut joskus tanssimassa videoillasi. Kukapa mies sitä ei haluaisi nähdä koko kansan Johannaa vähissä vaatteissa tankotanssien. Jännitys säilyisi loppuun asti; "kestääkö tuo tanko oikeasti noin paljon painoa?"

- Kokeile jotakin uutta! Lifestyle-videot, haastattelut, musiikki ja Arto-sekoilut on jo niiiiiiin nähty. Miten olisi vaikkapa jonkinlainen vakava draama, joka pohjautuisi omaan elämääsi? Tai jos saisit viimein valmiiksi sen kirjasi, josta olet puhunut?

- Miten olis uus tyyli? Luonnollisen kauniisti ruskettunut vetyperoksidiblondi on jo hieman tuttu. Millainen olisi tumma ja tulinen Johanna? Tai gootti-Tuksu? Voisiko emotyyli käydä (joskin siihen tarvittavan anoreksian hankkiminen voisi tuottaa ongelmia)?

- Pyri politiikkaan! Aiemmin olet pyrkinyt lähinnä politiikkoihin, kuten Ikeen. Ilkka Kanerva on kuitenkin jo nähty, ja uusi seksitekstiviestikohu olisi jo liikaa itsesi toistoa. Kiskaise tyylikäs, kenties vaikka pinkeillä paljeteilla ja glitterillä koristeltu jakku päällesi, ja osallistu kunnallisvaaleihin 2012! Slogan "Koko kansan Johanna" veisi sinut ja puolueesi ikimuistoiseen vaalivoittoon! Maailmassa on niin paljon asioita, joiden puolesta sinä voisit taistella; pidemmät hameenhelmat, viinaveron nosto, pakkohoitolain kiristäminen, vetyperoksidin vaikutusta aivojen toimintaan tutkivien tutkimusten tukeminen...

Tässä muutama vinkki elämälleni naiselle! Me fanisi (eli minä ja Maiju) jäämme odottamaan innolla elämäsi seuraavia käänteitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.