IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Seksuaalinen tasa-arvo yms paskaTiistai 25.10.2011 20:35

Avarakatseisuus ja suvaitsevaisuus ovat päivän sanoja. Yhä useammalle on entistä tärkeämpää esimerkiksi seksuaalivähemmistöjen kohtelu. Iso osa myös heteroista, tytöistä kuin pojistakin, ajattelee, että samaa sukupuolta olevilla pareilla kuuluisi olla oikeus avioliittoon. Tiedän monia heterotyttöjä, jotka korostavat omaa avarakatseisuuttaan ja oi kuinka tärkeää on et hintit pääsee naimisiin. Oi että, kuinka suvaitsevaisia sitä ollaankaan.

Paskat. Minusta moni heistä ei ole kuitenkaan sen avarakatseisempi mitä joku, perinteiseksi homofobikoksi mielletty mieskään. Iso osa tytöistä ei voisi olla pojan kanssa, jos tämä on biseksuaali. "Ei sitä tiedä missä sen kyrpä on käynyt" tai "en mä vaan kestäisi jos se jättäisi minut pojan takia" ovat tyypillisiä perusteluja tälle mielipiteelle. Ne myös paljastavat sen, että seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavilla muka-suvaitsevaisilla ihmisillä on aivan samalla lailla ennakkoluuloja kuin muillakin. Ohella mainitut kaksi lainausta kertovat jo omaa, karua kieltään; jokainen bijätkä onkin ehdottomasti harrastanut kaiken maailman tautisia anaaliyhdyntöjä ja jätetyksi on paljon nolompaa tulla pojan kuin toisen tytön takia.

Kumpiakohan Suomessa on enemmän - samaa sukupuolta olevia pareja, vai perinteisiä tyttö ja poika -pareja, joissa poika on biseksuaali? Todennäköisesti jälkimmäisiä, pitäähän joka kuudestoista molemmista sukupuolista. Suurin osa, etenkään pojista, tuskin asiasta kuitenkaan haluaa mainita.

Kuka vielä kehtaa väittää, että pojat ovat jotenkin vähemmän suvaitsevaisia? Tyttöjen biseksuaalisuus ei ole pojille ongelma, se on monesti jopa jollain tasolla cool juttu, jota nykyisin monet heterotkin tytöt jollain tasolla harrastavat esimerkiksi parhaita ystäviään pussailemalla. Todellakaan se ei ainakaan nykyisten asenteiden maailmassa olisi mikään cool juttu pojalla - se olisi outoa ja noloa.

Ei pelkästään jokin sukupuolineutraali avioliittolaki tule tuomaan seksuaalista tasa-arvoa ihmisten keskuuteen. Jos asenteet pysyvät samanlaisina, ei lakiin kirjoitettu tekstinpätkä tule tuomaan mukanaan enempää suvaitsevaisuutta.

Päiviräsäsiä ja peräkammarinpenttejä voi elää myös sisällä meissä itsessämme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.