IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Niistä bileistä - RIPTiistai 22.02.2011 19:31

Suureksi surukseni joudun ilmoittamaan ettei ensi perjantaille kaavaillut bileet onnistukaan. ;( Kaikki muu oli valmiina, mutta paikka niille muodostui ongelmaksi. Aluksi pippalot oli tarkoitus järjestää toisen niitä järjestäneen henkilön luona, mutta kun hänen luokseen ei onnistunutkaan useista syistä, yritimme toisen tuttavani luokse muttemme saaneet hänen kämppäänsä siistiksi viime viikonloppuna (eikä kyse ole mistään pikkusiivosta vaan kaatopaikasta, trust me) . Tämän jälkeen yritimme vielä saada joidenkin muiden ihmisten kämpille lähelle Kuopion keskustaa, mutteivät nekään onnistuneet...

Mitään tiloja emme lähde vuokraamaan, sillä en jaksa uskoa että joku olisi oikeasti ollut halukas maksamaan näistä ja myös poliisin paikalle tulon riski olisi ollut liian suuri.

Peruutus on näillä näkymin ainoa vaihtoehto. Olen todella harmissani että vaivalla suunniteltu tapahtuma on peruttava, mutta ainakin yritimme kaikkemme... Ehkä joskus toiste tämän järjestäminen onnistuu otollisemmilla ajoilla. ^^ Kiinnostustahan tätä kohtaan kuitenkin löytyi.
Pahoittelen jos peruutus sotki jonkun viikonloppusuunnitelmat tai jotain muuta vastaavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.