IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

CHISU ON NOITA!!Lauantai 24.11.2012 01:26

Olen jo pidemmän aikaa seurannut Kisua. Ja olen tullut siihen tulokseen, että jokin tässä naisessa vain häiritsee minua. Jokin ei täsmää. Hänessä on jotain, joka saa minut huolestumaan...

Otan suuren riskin sekä terveenä pidetyn mielenterveyteni (no okay, ei niin terveen mutta ei nyt kovin pahamaineisenkaan) maineen suhteen kun kerron tästä, ja voi olla, etten ehkä ole elossa enää kauaa... Jo nyt tunnen, kuinka kylmä hiki nousee niskaani, kuinka voin jo kuvitella verisien käsien olevan valmiina kiertymään ympärilleni ja katkaisemaan niskani. Tai vielä pahempaa, repimään pääni irti.

Voitte pitää minua hulluna, mutta uskon, että Sisu on noita.

Jälleen suloinen sabotage...

Hyvänä esimerkkinä tästä on Chisu-salaliitto, jonka eräs tamperelaismuusikko sai aikaan. Hän epäili, että Misu olisi häikäilemättömästi kopioinut kappaleisiinsa vaikutteita tältä tuntemattomalta muusikolta. Kummankin videoissa esiintyy niinkin persoonallinen ajatus kuin se, että video on kuvattu katolla. Ja kummankin biiseissä lauletaan esimerkiksi rakkaudesta... Outo yhteensattuma, eikö vain?

Kun tämä nainen epäili Nisun ottaneen hänestä vaikutteita, Iltalehti teki hänestä mustamaalaavan jutun, jossa hänet näytettiin hulluna. Hänen facebook-ystävänsä kääntyivät häntä vastaan... Ja lisäksi nainen huomasi, että hänen nettisivujen kävimääräjäkin tipahti. Oliko kyseessä vain jonkinlainen pieni kävijälaskurin virhe, vai oliko kyseessä kuitenkin todellisuudessa Zisun aikaansaannos? Epäilen jälkimmäistä. Vain noidat, vain noidat (ja nörttihakkerit ja Chuck Norris tietty) pystyvät muuttamaan tuosta vain kävijälukumääriä alaspäin.

SE tekee sitä. Älä alistu, tuntematon tamperelaismuusikko, et ole yksin. Gisu on jäljillämme. Sinusta on tehty ehkä muiden ihmisten silmissä vainoharhainen facebook-mokailija, mutta totuuden tiedämme vain me.

...mä putosin sun ansaas...

Nyt otsikoissa on ollut tapaus, kuinka 9-vuotias tyttö oli kokeillut ladata Pisun kappaleita koekuunteluun, ja päätynyt lataamaan ne joltakin piraattisivustolta. Khisu (vai oliko se nyt joku EVVK) oli ladannut itse levynsä sinne, ja joukko sitä ladanneita putosi hänen ansaan. He tiesivät, että enkelit (tai noidat) ovat kieroja kuin rinkelit kun pilvelle (tai noidan luolaan) pyrähtivät.

Ja nyt se tyttö on varmaan jo linnassa. Ainakin tietokone on viety, ja voi olla, että pian poliisi hakee kotoa jotain muutakin kuin Nalle Puh -läppärin...

...ja kohta nuolen haavoja,
syviä ja suolaisia...


JUURI SIITÄ ON KYSE! Noidat tarvitsevat lapsia! Uhreikseen! Syötäväkseen! Koekaniineikseen! Osaksi rohdoksia! En tiedä tarkalleen, mihin, mutta johonkin noista, tai ehkä kaikkiin. Mutta tiedän, että Ghisu tietää tarpeensa.

Vaikka Shisu on yrittänyt syyttää jotakin TTVK:ta (en googlannut nimeä, mutta voin olla varma, että googlaus paljastaisi, ettei mitään sellaista järjestöä ole olemassakaan), mutta todellisuudessa hän teki sen itse.

...on mua viety huoneisiin,
ja murtauduttu mun tunteisiin...


Meni kenties tytön ladatessa musiikkia tytön selän taakse huoneeseen, murtautui tämän tunteisiin, luki ajatukset, ja sai tytön lataamaan levynsä ja kun Lisu tiesi, että tyttö oli ladannut sen, hän vain ilmoitti poliisille. Ovelaa, ja täysin päivänselvää, vai mitä?

Minusta ainakin kaikki on täysin silminähtävää.

Lärvikirjassa lukee tietty, että kuinka pahoillaan sitä ollaan ja fania ei pitäisi haastaa oikeuteen eikä tällaisessa julkisuudessa ole kiva olla esillä... mutta mitäpä ei olisi valmis tekemään lapsiuhrin vuoksi.

...hoen mun nimeä...

Yleensäkin kannattaa vähän miettiä, kuinka jo nimikin viittaa noituuteen. Fisun taiteilijanimestä ei ota mitään selvää, miten se pitäisi lausua. Kaikilla on sille eri ääntämismalli. Ehkä Risu on tietoinen siitä, että death note onkin olemassa (ja vain noita voi tietää siitä) ja välttelee siksi kertomasta nimeään minnekään? Kukaan ei osaa kirjoittaa tai lausua sitä. Se on mustaa magiaa. Ei mahda tämän laulajattaren oikeaa nimeä löytyä varmasti mistään, vai mitä?

...muuttaisit mut taas eläväks
kuulevaks sekä näkeväks...


Aika monet Tisun lyriikatkin viittaavat noituuteen. Sabotage-biisi sopii suorastaan uskomattoman hyvin kuvaamaan hänen tilannettaan. Ehkä hän onkin zombienoita?

Toinen hyvä esimerkki on Yksinäisen keijun tarina. Laulun sanoituksessa esiintyy kaiken maailman keijuja, peikkoja, fauneja ja tiedä mitä ladykakkoja. Mistä kukaan normaali ihminen voi tietää, mitä keijujen maailmassa tapahtuu? Minä olen yrittänyt tarkkailla joskus montakin tuntia takapihallamme olevaa kantoa, jossa uskon asustelevan keijuja, mutta mitään ei ole ikinä tapahtunut. Silti ne keijut tulevat ja lämpyttelevät iltaisin huoneessani, ikkunalaudan alla, tasan minuutin välein vihreää keijuvaloaan...

Olen laskenut. Se on tasan minuutin välein. Keijut (tai KEIJUZOMBIENOITASHICUT??!) vainoavat minua.

Muistakaa tämä, ystäväni. Chiquita ei ole kaidalla tiellä. Voi olla, ettette enää kuule minusta mitään tämän tekstin jälkeen. Ehkäpä pian ovella onkin poliisi pidättämässä minut siitä, että masturboin julkisessa vessassa - ja miten kukaan voisi tietää siitä, paitsi Visu, joka on wisard, noita?

Jos Xixu saa minut kiinni, olen pulassa. Hän saattaa kiduttaa minua. Jopa tappaa.

...kipu korvaa ystävää.


http://www.feissarimokat.com/2011/12/chisun-salaliitto/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.