IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Paljon asiaa taas kerran kerranpa taas!Keskiviikko 28.09.2011 18:16

HihHII, mikä päivä taas ollut!

Aamupäivästä oli jotain luonnontuntemusta kalvosulkeutuvaisuustyylillä - porukkaa nukahteli tiuhaan tahtiin :D "Pitäähän ryhmästä huoli pitää!" lausahti Rasmus ja hakkaili lippiksellään nukkuvien takaraivoja. Lopuksi toimivaksi metodiksi keksimme NUUSKAN. Nukkuva Ella-uhri heräsi nopeasti nenän alle pistetyn nuuskapurkin hajuun ja OHHOH, piristyi silmänräpäyksessä: "Ei nukuta enää!" Seuraava uhri oli Jaana ja pirteys näkyi saavuttavan hänetkin unten mailta, kiitos nuuskan :D Oli kyllä hauskaa herätellä porukkaa - vaikka meinasin lounaan jälkeen itsekin nukahtaa.

Meiän porukka järjesti päivän päätteeksi yllärijuttusen lähtevälle Jari-rehtorille :"D LauriToniAnssi-kombo toimivat Team Säihkysääret-nimikkeellä ja pukeutuivat kauniiksi naisiksi - vain kuva riittää kertomaan tilanteesta ja sekään ei riitä. Rasmus otti itselleen Jarin vaimon roolin ja JaanaKatiHennaelimie-triooli pukeuduttiin miehisiksi rehtoriehdokkaiksi Jarin paikalle. Mie vein voiton, kiitos ulkoasuni ja maineeni entisenä uimapukumallina ;) Pukunahan toimi ällöturkoosiuimapukujumpperi, keltaiset sukkahousut, vaaleanruskeat (eivät nyt eivätkä koskaan muodissa) olevat kengät ja Tonin musta nahkatakki. Grrrrrrau!
Meidän ylläriohjelmanumero rehtorin jäähyväiskahveilla sai hyvin melua aikaan :d Ja ideointihan tapahtui taas ihan hetken viimassa. I love my luokka.

Lopuksi Ainon kanssa samoiltiin Kristallimetsän läpi kasveja keräillen huomiseksi ja nyt mä oon tässä.

Ps. Kuukauden päästä asuntolaan :) Ja Ronskia tuli ikävä, tiedoksi vaan! Oisit nauranut sisälmyksesi ulos jos oisit meiän porukan nähnyt :D Tai facepalmannut itsesi mustelmille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.