IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Tämähän menee aivan peruskaavan mukaan: Henna kokee kesänsä ensimmäisen ukkosen ollessaan yksin kämpällä.

Tätä mystisyyttä korostaa vielä se, että Jöni kävi kahvilla ja lähti juuri ennen kuin ensimmäinen ukkosen jyrähdys kuului.

Mutta piriste: sainpas tutor-paidan! Plus kohtaa näen Enmppuliaa ja Lauantaita koska KAWACON.

Tässähän ihan herkistyyTorstai 30.05.2013 13:36

En osannut päättää, että minkä paketin avaisin niin otin kaikista vähän!

Kuinka monta kertaa voi täyttää 21vee? Näköjään aika monta, koska tänäänkin (eilen) juhlimoitiin miun synttäreitä kera kaverien.

Se hämmennys, kun lähden Ellan matkaan tarkoituksena pikniköidä Vilman ja Tuomaksen kanssa ja kirkon takana nurmella onkin iso joukko ihmisiä.

"Nää on siun yllätyssynttärit!" - Ella.

Löytyi humakkilaista ja löytyi nuvalaista. Pelailin frisbeetä parin porukan kanssa, potkiskelin palloa, pölpöttelin ihmisten kanssa ja herkuttelin.

Lahjat:
- NELJÄ PAKETTIA SUKLAAMUROJA (Ella vinkkaillut vähän lahjaideoita... :D)
- Muumipyyhe, vierasvarakahvia ja muistilappuloisia (Miiu on kyllä ihmeellinen, miten se aavistikaan että kaikista tarve on!)
- Valkosuklaakeksejä (sulivat vähän, mutta herkumpaa oli silti! Lauantain lahja :D)
- Battery (voihan Tomi!)
- Halaus (voihan Samu!)

Käytiin vielä pelailemassa koripalloakin. Tai siis muut pelailivat ja ite menin vasta lopussa heittelemään palloa kohti koria. Sitten vähän hengailtiin Ellan ja miun kämpällä osan porukan kanssa ja suunnistettiin yöelämään.

Ensimmäistä kertaa miule järjestettiin tuollaista. Päällimäisin tunne on vieläkin hämmennys. Mitä ihmettä, ihmiset? Syytänpä siis aurinkoa. Se saa ihmiset ulos senkin uhalla, että pitäisi osallistua juhlistamaan minnuu.

Kiva olla takaisin Joenzoossa. Apinat ovat kivoja.

NUKKUMAAN.

JOENZOO, BEIBE, TÄÄ MAAILMA ON MEILLE!Keskiviikko 29.05.2013 03:51

Tänään (eilen) oli viimeiset leikkimiset ja melomiset. Sää mitä ihanin ja mahtavin, melonta sujui kun vettä vain (höhhöh!).

Automatka oli mukavainen ja jo kyltin "JOENSUU 200" kohdalla alkoi pienet ilonhuudot. "JOENSUU 80" nosti jo tunteita pintaan ja kommentit olivat luokkaa: "Ihan kuin näkisin Joensuun valot tuolla edessäpäin..."

Tässä sitä nyt nökötän, oman pedin äärellä Joensuussa. Refelektijota pitäisi kirjoitella, mutta odotellaan nyt ensin juoma kylmästä. Huomenna voi nukkua pitkään!
"Mielestäni..."

"Kokemani perusteella..."

"Oli hienoa huomata..."

"KÄKÄÄK!"

"Seikkailukasvatus on kaikessa haastavuudessaan..."

"Apinoita, apinoita kaikkialla!"

"Mitäpä tähän voisi vielä sanoaaaaaaaaaaaaaaaAAAaaAAAaa!!!!"

- Hennan reflektio orientaatiojaksosta _b

Huomenna kohtaamaan itsensä veden äärellä. Melonta, I hope you are a nice person.
Taas pitäisi opetella tuota oman elämän budjetointia. Tänään siis käyty ostelemassa tuliaisia ja ruokaa itselle. Nyt tilillä kuumottelee 15 euroa ja lompakossa pari kruunua.

Onneksi säästössä paluumatkarahat ja jääkaappi täynnä safkaa.

Illemmasta grillailemaan rannalle ja vielä illemmasta tutkimaan yöelämää. Sheikkailija kuittaa.

Ps. ostin itselleni pakastepizzan ja söin sen äsken. Ainakin viisi-kuusi ihmistä kuittaili jotain. Tämän siitä näköjään saa, kun niin harvoin näyttäytyy syömässä mitään.

RING RING! KRÖHKRÖHKRÖHHHHELLOOOKRÖÖHH?Keskiviikko 22.05.2013 03:16

Tänään eksyin kaupunkiin. Tarkoituksena etsiä apteekki, mutta pfft, ei miun etsimiskyvyt tuottaneet mitään tulosta sinne suuntaankaan. Siispä päädyin ostamaan tuliaisen pikkuprinsessamaisuudelle (tuitui!) Itä-Suomeen plus parit (köhköh, viidet) ale-korvikset itselle.

Ilta meni istuessa asuntolan pihalla auringon kanssa jutellen ja olkalaukkua vahvistellessa. Nyt on parit ommellukset päällitysten, joten ei pitäisi olkahihnan ihan heti karkailla kohdaltaan.

Vaikka en ihmisiä ole tänään nähnytkään, niin noin viisi puhelua tänään olen puhunut. Muhah, tiedän että ääneni on vieläkin houkuttava, mutta että pitää sen perään ihan soitella... Tässähän ihan punastuu!

Huomenna tervehtimään terveydenhoitajaa ja kyselemään että mitäpä miulle kuuluu!

Lenita kuittaa!Tiistai 21.05.2013 00:15

Pitikin toivoa, ettei How to shit in the woods:ia tarvitse käytännöllistää: täällä mie kökötän yksin asuntolan sohvalla ja katson Casino Royale-leffaa samalla kun kirjoittelen esseetä aiheesta nuoret ja mediassa käytettävät kuvat nönnönnöö. Plus nyt eksyin gallerian puolelle.

Joo elikkä siis tottapa totta, ääni on matala ja mystinen mutta ulkonäkö epähohdokas ja sairaalloinen. Tsemppaillaan nyt keskiviikkoa, että silloin kykenen eksymään vaeltavien luokkalaisten sekaan, whii!

SheikkailukasvatusSunnuntai 19.05.2013 21:10

Kipeänä pitkästä aikaa ja eilisen rannalla istuskelun johdosta ääni muutti muotoaan. "Seksi-Lenitahan se siinä!" kommentoi Jännekin tänään.

Tosiaan, aurinko paistanut viimeiset neljä (vai viisikö jo, ooh!) päivää. Pienesti oon kerännyt naama- ja käsivarsipunaisuutta, mutta ei se haittaa.

Istuskeltiin Ietun kanssa eilen rannalla yli kahteen asti kai. Loch Nessin hirviö mateli vedessä harjoitellen vatsalihaksiaan (oli kyllä suuri otus, monta tuntia se siinä meidän ohitse seilaili) ja löydettiin horisontista synkän ja uhkaavan näköinen linnan torni.

Huomenna alkaa vaellus ja toivomus on, että "How to shit in the woods"-opiskelujen antia ei tarvitse käyttää.

whiiiwhiiwhiiiiiiwhiiwhiiiTorstai 16.05.2013 20:50

Oon ylittänyt itseni jo monet kerrat: tein kanootista aukkopelastautumisen ja kiipesin yli kuusi metriä sokkona plus laskeudun parinkymmenen metrin matkan kalliolta - köyden varassa, totta kai.

Ensi viikolla vaellus maanantaista torstaihin _b