IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

ÖööhTorstai 31.05.2012 15:20

Tapahtuipas kummia asuntolassa taas! Heräsin joskus aamulla ottamaan lääkkeet ja huomasin jalassa pienen punertavan kädenjäljen - omaa kättä pienempi siis, kokeilin.

Jännää oli se, että näin yöllä unta jostain pienestä lapsesta, jonka kaikki halusivat. Mie olin niin sanotusti lapsen oikea huoltaja/vahti ja kadotin sen muksun koko ajan. Ja unen aikana sen ikä vaihteli ees taas vauvasta viisvuotiaaseen ja takaisin.

Hienosti otin vielä kuvaloisenkin, koska olen niin huomionhakuinen ihminen:

Menin sitten uudestaan nukkumaan ja kun heräsin, ei ollut enää jälkeä.

Seuraavan yön jälkeen varmaan löytyy sama jälki kaulalta :D

Ai niin, Peppi teki källipuhelun: "Täällä Pekka-ope Niittylahdesta. Kateltiin tuossa Nuva-tiimin kanssa läpi siun suoritteet ja huomattiin, että pari opintoviikkoo puuttuunoeioikeesti vaan siitä teiän opparin otsikosta..."
Eilen oli mukavaisen kiva päivä, lopetusleiri ja näin jopa lumojakin! :) Sain jopa kahvittelupyynnönkin.

Lopetusleiri oli parempi kuin odotin, vaikka ohjelma olikin aaaaika vajaa: listailtiin pareittain 100 parannettavaa asiaa meiän opistosta ja koulutuksesta [mie ja Kaisa + aulasta meidät kaksi löytäneet lumottimet (joita ei ehkä olisi saanut käyttää tehtävään) ehdimme saada kokoon 33], käytiin parien 100 asiaa läpi, varailtiin kamoja Pyhäsaarta varten, soudettiin kirkkoveneellä Pyhäsaareen, etsittiin poltettavia puita, paistettiin makkaroita ja jutusteltiin, kävimme jälleen 100 asiaa läpi, pidettiin kiitospuheita toinen toisillemme [tajusin nyt, että itse en muistanut kiittää ketään muuta kuin Makea ringin päätyttyä D:], raivailtiin paikka, palattiin opistolle ja homma päättyikin siihen kellonaikaan yöllä kahdentoista jälkeen. Mahdollisuus oli käydä saunassa, jos halusi, mutta itse hamujiin vain lämpimään suihkuun >__<

Nyt odotan, että pääsen linja-autoilemaan Kittttteelle ja saan noudettua miun HUIPPUMAHTAVANNÄTINIHANAN kevätjuhlaMEKON [jota en ole vielä nähnytkään :D]!!

Sitten illasta takaisin Niittyslahti ja en tiedä mitä sitten. Kiharran hiuksiani koko illan ja leikin voittajaa?

Siellä-siellä se portfolio on!Sunnuntai 27.05.2012 23:05

PORTFOLIO ON LOPPUSUORALLALLALLAAA!

http://fi.netlog.com/nuvahenna

BreezPerjantai 25.05.2012 00:41

Isä-tytär-ilta, pelattiin sulista ihan huvikseen. Vähän löyhäillen, mutta voitto mikä voitto, kun kumpikaan ei hävinnyt.

HUOMENNA VIIMEINEN TOP-PÄIVÄ. Vanhukset harmittelivat tänään haikein mielin miun lähtöä ja yksi heistä lupasikin jo puolestani, että palaan kyllä heidän luokseen aina käymään... :D

Ens viikolla opistolle ja 1.6. va-va-va-va-vam-valmistuminen!

PÄLVISunnuntai 20.05.2012 20:02

Oho, mitäs siellä Kontiolahdella sattuikaan...

Muun muassa ennen peliä piti leikata eräälle henkilölle pälvikalju.

Arhi: "Arska, tuu leikkaa Tuomakselle pälvikalju!"
Mie: "Öö... Oikeasti?"
Arhi: "Joojoo!"
Mie: "Et voi olla tosissas."
Arhi: "Arska, tuu vaan!"

Siinä sitten mentiin pihalle ja parranajokone ojennettiin miule.

Tulos: kaikki muut hiukset lähtivät, paitsi "pälvi"-kohdalta ::D

Olisi ehkä pitänyt pysyä tilanteen tasalla! Mutta hieno siitä miun mielestä tuli, vaikka kommentointi oli eilisestä tähän päivään: "Miten... maailmassa... VOI OLLA... yhtään täysikäistä... NAISTA, JOKA EI TIEDÄ MITÄ TARKOITTAA PÄLVIKALJU?!!"

Kyllä mie tiiän, mutta ilmeisesti aivot eivät pysyneet kärryillä tekemisissäni 8C

Mutta ainakin minnuu ja muita nauratti. Tuomasta ei.

stupid raffePerjantai 18.05.2012 22:20

Huomenna Kontiolahelle (tai jonnekin) sunnuntaihin asti. Larpatilörpätiä edessä, vielä pitäisi kamat katsoa läpi - ai niin, makuupussi on asuntolassa.

Ujon uskovaisen rooli edessä, en nyt tiedä onko tuo miun kokoama asukokonaisuus nyt hyvä vai ei:S Mutta eikö risti kaulassa riittäisi, hmm?

Tänään pidinkin tuntia lyhyemmän päivän top-paikassa ja loppupäivä on ollut kuin viikonloppuisin konsanaan: elokuvan katsomista, oman huoneen lattian ignooraamista, syömistä ja löllöämistä.

Alan pikkuhiljaa TAAS kyrsiintyä Pikatsumieheen, joka ei tällä kertaa näköjään osaa vastata miun kyselyviesteihin viimeisestä viikosta, miun ja Latexin opparista sekä jostain, jota en nyt muista. Pari viikkoa tässä odoteltu, viimeisimmän viestin lähetin couple days ago.

Ai niin, päivä kulutettu myös kuuntelemalla uutta Infected Mushroomia. Todellakin uutta, mutta tykkäänpäs silti kuulemastani, HAH.

Pääsykokeisiin pitäisi lukealukealukea.

Häh, portfolio?

Portfoliokin pitäisi vääntää D:Torstai 17.05.2012 19:19

Vapaapäivä, ou jee!


Huone kesäkuntoon 2012-projekti on ollut koko päivän aika löyhästi käynnissä. Tavoitteet tälle päivälle ovat mm.:
  • koriste-esineiden saaminen turvallisesti pahvilaatikoihin ja ullakolle
  • lattian tyhjentäminen ja imuroiminen
  • erään kaapin tyhjentäminen ja poistaminen huoneestani

Innostuin jopa askartelemaan telineen miun korvakoruille. Aika köykäinen, pahvista ja vihreästä piipunrassista koottu. Tosin parempi tuokin kuin pienessä muovipussissa säilyttäminen.

Mitäs muuta... Ai niin, nyt on suoritettu autokoulun kakkosvaihe (: Pitää vielä viedä todistus suorittamisesta poliizeille ja niin, mutta ainakin on taas jokin tehtävä pois päiväjärjestyksestä!

Pikkuhiljaa voisin ilmoittautua erilaisiin tapahtumiin vapaaehtoiseksi. Vielä ei ole tullut ilmoitusta, että joku olisi miut palkannut työläisekseen :D Parempi edes vapaaehtoishommia tehdä, niin ei työkkärin tarvitse vahingossakaan huomautella laiskuudesta tms.

Mitenkäs teillä?Lauantai 12.05.2012 01:20

Kyllä, käyttäydyn kuin aikuinen nyt täytettyäni 20 vuotta.

mie: "Tännään on kuulemma laatikkoo ruokana."
mummeli: "Aijaa."
mie: "Pahvilaatikkoo."
mummeli: "Niin."

Pidetään mieli virkeänä ja testaillaan ihmisten kuuloa! <3

Tänään oli kiva päivä ja...Keskiviikko 09.05.2012 00:56

Huomenna on huominen, huominen on kai jännä päivä!

löllöllööllöllööööllMaanantai 07.05.2012 01:19

Mietinnässä valmistujaisjuhlamiset. Miten pitää ne järkevästi niin, että niin itsellä kuin muilla olisi mukavaa (huom! muut = sukulaiset).

Voisin lähteä ajelemaan ympäri Suomea ja juhlistaa sillä tavalla :D Aika juoni, aika juoni...

No joo, tästähän ei suunnitelmat voi enää kuin selkiytyä.

Ai niin, kävin Virossa ja ylitin itseni ärsyttävällä tavalla. AlQholiQia lähes viidenkympin edestä, auts. Mutta korvakorut ja uusi paita sekä uudet ballerinat lohduttavat järkevää puoltani. Tai siis, häh. Voi ei, olen törsäillyt taas rahoja, niin turhaan kuin vähemmän turhaan.

ENÄÄ KOLME VIIKKOA TYÖSSÄOPPIMISTA (armotonta, jos laskin väärin!) plus joku lopetusleiri... Kaiken tuon jälkeen voinkin hivellä todistusta siitä, että olen da nuva. Hope so. Kiva olisi tarkastella paperia ja huomata valmistuneensa joksikin, en tiedä, tontuksi vaikka :D Kaikki nämä vuodet, valhetta? WUT.