IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Kun aivastaa, aivot voivat heiluaTiistai 28.04.2015 21:55

Huomenna opistolle pers... opiskelemaan, jihuu!

Kannattaa aina myöhällä aktivoitua: tutoroinnin rapsa on kirjoitettu, kopioitavat todistukset on löydetty, opintopistekartoitusta on tehty ja mieltä askarruttavia kysymyksiä opintoihin liittyen on kirjattu ylös.

OoodeJOOoOOoo, nyt nukkumaan.

hupsansaaSunnuntai 26.04.2015 21:44

Koska Keski-Karjalan messut. Sinne meni rahat ennen kuin tajusin estää itseäni. Silti ei kaduta : ]
Ensimmäinen päivä harjoittelua takana ja voisinpa jopa todeta: olipas mukavaa. Ihmiset ottivat miut hyvin vastaan ja kurkku on kipeänä kaikesta juttelusta.

Voi olla, että tämän harjoittelun jälkeen tiedän millaiseen paikkaan haluaisin työllistyä.

Huomenna mie käyn äänestämähässä.
332 valokuvaa tilattu, shiiiiit. Päälle 36 euroa toimituskuluineen, onneksi ei pahemmin halunnut syödä euron kolikoitani. Enkä edes käynyt kaikkia miun kuvakansioita kunnolla läpi :D

Eilen käytiin katsomassa Fast&Furioussi 7 ja ei edes syöty kaikkia karkkeja! Tosin tänään syötiin ne heti ensimmäiseksi kun herättiin, hups... Elokuvan lopussa piti kyllä pidätellä miehisiä kyyneleitä, koska Paul. Hyvä leffaloinen oli, vaikkakin tappelut olisivat saaneet olla lyhyempiä -> olisi jäänyt enemmän aikaa ajokohtauksiin wrönnönönönnönnöö.

Kahdeksatta elokuvaa odotellessa, jos sellainen vielä tulee!

uliuuuuKeskiviikko 08.04.2015 11:00

Fukkkk, tulin opistolle kopioimaan ja tulostelemaan papereita. Erehdyin avaamaan Humakpron ja siellä olikin iloinen viesti kera pyynnön, että liittäisin harjoitteluraporttiini vielä kaksi lähdettä ja yhden esseen, nämä kun nyt sattuivat uupumaan.

NÖYYY.

// Höhöh, ei mennytkään kuin pari tuntia ja sain tehtyä koko shaiban. Arviointia odotellessa.

Eilen päätettiin Juhan kanssa lähteä perjantaina elokuviin katsomaan Fast&Furious 7, JIHUUUUUUUUUUU. Lauantaina mennään kalaan ja:
Juha: Käydää ostaa makkaraa mukaa. :)
Henna: Totta kai, ja loput karkit mukaan jos niitä jää.
Juha: Juu
Henna: Viitsi vitsi ei niitä jää
Juha: Ei niitä jää

Ei me ikinä rohmuta... :D

JänskättääTiistai 07.04.2015 17:51

Ohohups, on kulunut jo melkein kuukausi viimeisimmästä jauhannasta täällä. Kaikkea kivaa on tapahtunut, takana on normaalia isompi palkkakuitti vastapainoksi normaalia suuremmasta määrästä töitä. Tosin ne rahat tuli nopeasti poltettua kummitytön syntymäpäivälahjaan (Alisaurus 2vee, TUITUI!), nimiäislahjaan (Meeapina <3), toisen kummitytön hemmotteluun (Eevilli, hihii) ja Titiäisen pääsiäisherkkuihin ja lahjoihin. Itselleni hankin 500 palan palapelin, jonka sain valmiiksi kahdessa illassa, ja valokuva-albumin. Nyt on kuviloisia ihan albumissa asti hienosti niin, ettäs tiiätte niin.

Pääsiäispyhät vietin Juhan tykönä. Muualle en oikein ehtinyt enkä edes yrittänyt lähteä käymään. Viikonloppuisin on tullut usein käytyä vaikka ja kenen luona, mutta nyt ajattelin omistautua Juhalle ja Titiäiselle, eli aika paljolti heidän mukanaan kuljin. Tai no kuljin ja kuljin, ostettuani sen palapelin (pippelipalapelipippelipalapelipippelipalapelipiiiip) jäin illoiksi omiin oloihini.

Tänään, huomenna ja ylihuomenna ja tahtini tietäen viikonloppuna on luvassa lakeihin perehtymistä. Mielenterveyslaki käsitelty ja seuraavana vuorossa kuntoutuslaki. Harjoittelu tukikodissa alkaa maanantaina, KÄKÄÄK!

Tänään voisin myös valikoida valokuvia niiden teettämistä varten...

"Luterilainen P(k)irkko Suomessa"Tiistai 10.03.2015 19:23

Tsekkailin miun sähköposteja ja päädyin lueskelemaan miun ja isin viesteilyjä siltä ajalta, kun olin Etiopiassa. "Ajattelin, että ostan sitten vaatetta ja tuliaisia, kunhan saadaan enemmän erilläoloaikaa - koska sinä päivänä tuli huomattua, että ryhmässä pysyminen oli aika raskasta (osa halusi käydä jokaisen kojun läpi ja mie, Rasmus ja Lauri oltiin kuolla tylsyyteen) :D" <- Ahhh, hyvät muistot. Isikin vastaili tyylillään: "Tänään pitäisi huomiseksi tehdä itsestä työpaikkahakemus, pari olutta varasasin kirjoittamista vaarten:)" Muistan, kuinka nauroin tuosta Laurille :"""D Isi <3

Torstaina juhlistettiin miehekkeen kanssa vuosipäivää ja mentiin elokuviin katsomaan Luokkakokous! Mie maksoin liput ja Juha uhrasi rahansa karkkeihin. Totta kai karkkeja piti saada lippujen edestä, joten meiän karkkipussi oli aika valtava kun päästiin Karkkikujan kassalle. Meitä edellä oli joku äiti kahden pienen lapsensa kanssa kahden pillimehun ja todella vähäisen karkkipussin kanssa. Se äiti katsoi meidän saalista aika pitkillä valoilla :D Karkkia oli kuitenkin liian vähän, koska pussi oli tyhjä jo elokuvan puolessa välissä. Hupsis.

Lauantaina käytiin kokoonpanolla Titityy-JuhA-mie Alisauruksen synttäreillä (koska tulevana viikonloppuna en partio-retken takia pääse, snyyyyf). Vein dubloja ja muovailuvahaa : ] Alizaaaa tanssi hirmuisesti, olivat löytäneet kirpparilta Tiikeri-pehmon, joka tanssi Hammertime-biisin tahtiin :D::D:D:D Oli kyllä hieman ebin-hetki, kun tajusin mikä biisi oli kyseessä. Mahtava lelu! Alisan kanssa taas hieman sanailtiin. "Tätiii..." "Alisaaa..." "Tätiii..." "Alisaaa..." "Tätiii..." "Alisaaaaa..." ;______________________; TUITUITUI...

SprölölööTiistai 03.03.2015 17:55

Tämä päivä oli kiva päivä. Aamulla seilasin töihin viideksi ja osasin kuin osasinkin käyttää siivouskonetta ihan nätisti ajamatta ketään päin ja törmäämättä mihinkään. Tosin ylihuomenna voisin muistaa lisätä pesuaineen siihen veden sekaan, vaikka hyvin tuo pelkkä vesikin puhdisti tänään... : D Kasin jälkeen kipsuttelin kivasti kaupungilla etsien paikkaa, joka tarjoaisi aamukaakaota. Kohtalon saattelemana vilkaisin ruMun ikkunoista sisään ja kohtasin EliasX:n katseen. Meninpä siis hänen tykö ja sain itselleni mahtavata kaakaota ja "pasta-eijaa" (lainatakseni Tonia) Kassakone-ei-toimi-ilmaiseksi. Kivasti vaihdeltiin kuulumisia siinä ja yllättäin Aaronin ja Tonin kanssa tuli spämmäiltyä ja juteltua Facebookin kautta (koko aamupäivä köhköh).

Kiertelin ostoskeskuksessa ja löysin kahdet farkut 30 eurolla! Ihan hyvä löytö. Harmittaa vain pikkuisen, koska käydessäni viimeisessä liikkeessä sieltä löytyi juuri sellaiset mitä olin etsinytkin, mutta enää ei lompakko antanut periksi (maksovat 39,90e, oho). Ehkä joku toinen kerta ja hei, miullahan on nyt kahdet uudet, EHJÄT farkut. Tähänastiset farkut ovat jälleen haaroista kuluneet reikäisiksi. Kehtaapahan nyt juhlissakin kulkea vähän rohkeammin.

Miehekekin soitti: "Onneksi olkoon. Jatkamme koeaikaasi vuodella". Juu, en suostunut :D Torstaina mennään katsomaan Luokkakokous UUUUU.
Viikonloppu oli ja meni. Oli mummon hautajaiset ja näin sukua jonkun verran. Enemmän tuli pyörittyä pienempien, eli Alisauruksen ja Titiäisen kanssa. En jaksanut ryhtyä sosiaaliseksi, esittelin vain Titiäisen miun tädeille ja parille sedälle. Alisaurus oli kappelitilaisuudessa ihana, vähän väliä kuului: "Tätii..." äidin ja Hennan välistä. Lopulta hää kipsutteli miun syliin istumaan ja lueskeli virsikirjaa. Äidin kanssakin läväytettiin välit poikki pitkästä aikaa. En edes muista, milloin näin on käynyt viimeksi. Mutta ei se mitään, jääpähän enemmän aikaa muille ja itselle, ja saapipahan hääkin rauhoittua :D

Huomenna tulee Juhan kanssa vuosi täyteen! Tein niitä vaniljavannikkeita vuosipäivän kunniaksi ja hyvin maistuivat viikonloppuna hälle : ] Köhköh, söin kyllä itsekin aika paljon... Torstaina olisi tarkoitus mennä katsomaan Luokkakokous-leffaloinen. Vissiin käydään syömässäkin jossain Amarillossa. Kuitenkin ajaudutaan taas Subwayhin :D:D

Tämä kevät on ollut hirmu täyttä ja rahaa syövää aikaa. On ollut ristiäisiä, synttäreitä ja hautajaisia. Vielä yhdet synttärit viikonloppuna, partioretki toisena viikonloppuna ja sen jälkeen toiset ristiäiset.

Onneksi sain lisää töitä. Tänä aamuna menin viideksi töihinlöihin, niiice.

NiljakkeitaPerjantai 27.02.2015 12:28

Tein äsken vaNILJAvanniKKEITA, uuuu! Eikä epäonnistunut, joten helppo homma oli tehdä : ]

Kävin tällä viikolla Laureliinin luona korvaamassa hänen ukkonsa poissaoloa. Eli istuin siis ruokapöydän ääressä sillä aikaa, kun Laura teki meille pizzaa ja keksejä. No joo, kekseissä autoin jonkun verran. Mutta muuten onnistuin miehen korvaajana.

Tänään Kitttttttteeeellllelelellelelelee. ULIUU.