IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Nälkä kurnii vatsaaKeskiviikko 29.10.2014 10:29

Laureliinin luona istun tietokone sylissäni, välillä kirjoittelen pari lausetta harjoitteluraporttiin ja välillä selailen aiheeseen kuulumattomia sivuja, kuten esimerkiksi tätä galleriaa tässä.

Eikä Laureliini aavista mitään, MUHAHHH! Vaikutan varmaan hirmu ahkeralta kun tätäkin tekstiä naputtelen. Joo, ehkä palailen raportin pariin... Oli pakko tehdä välillä muutakinkinkinkinkinkeriä.
Voihan partijou ja partijoujouhtajuuskurssi.

Olisipa retkilöinen jo ohi, raportti tehtynä ja suoritus merkittynä.

MUTTA VIELÄ YLI KAKI VIIKKOA RETKILÖISEEN AAAAHHHH.

Ps. Sain tenttilöisestä H4-, joten mitä ilmeisemmin kannatti sittenkin käyttää tenttiin lukemisen aika siivoiluun ja hyödyllisyyksiin.

Olen laiskempi taasMaanantai 20.10.2014 22:51

ÄÄÄÄ en haluaisi että tämä loma ja mitääntekemättömyys loppuu. Tai siis mitääntekemättömyys koulutöihin ja töihin liittyen. Huomenna palailen Joenzoohon ja keskiviikkoaamuna herätyskello pärähtää soimaan klo 2:00, koska työt aikatauluja. Palkka juoksee, niin minäkin~!

Mutta sitten on torstai ja sitten on perjantai ja sitten on taas viikonloppu. Uliuuuuuuuu.
MUHAHH, kohta pulilapaseni ovat valmiit! Tänään on pitkästä ollut vapaapäivä töiden jälkeen Joenzoossa ja tarkoitus on ollut kuluttaa päivä tenttilöismatskujen selaamiseen.

TÖTTÖÖÖT.

Olen siivonnut kämpän ihan kunnolla, tiskannut järkyttäväksi kasvaneen tiskivuoreni (uutta astianpesuainetta, tuoksui hyvälle hiiihh!), neulonut pulilapasiani, tehnyt ruokaa, vienyt roskat, suunnitellut partiota ja ollut nyt koneella ja tehnyt kaikkea muuta kuin selannut tenttitiedostoa jota miun piti alkuisasti perin katsoa kun koneen käynnistin.

Ai niin ja otin pyykitkin kuivumasta ja järjestelin miun paita-hyllyn siistimpään kuosiin.

ARGH MIKÄ RAIVOSTUTTAVA LUONNE en edes pode syyllisyyttä koska olen tehnyt niin paljon hyödyllisyyksiä.

Ehkä vain lyön itseäni, kirjaudun ulos täältä galleriasta ja luen edes yhden tekstipläjäyksen parista ja kymmenestä artikkelista. Mutta kun...

Manasta kaaraataaPerjantai 03.10.2014 18:42

Jaakkomaisuuden kanssa tehtiin noin viisi tuntia meidän parityötä nuorisorikollisuudesta ja korjaavasta näkökulmasta. Saatiin kasaan kaksi keissiä, "Yhteistyökykyinen Pave" ja "Yhteistyökyvytön Kaija". Muuten ollaan naurettu ja eksytty aiheesta ihan kauas metsään :D

No saatiin me faktaakin kerättyä. Tiistaina olisi tarkoitus pitää "koulutus" meidän luokalle tästä aiheesta. KOULUTUS? Pitäisi etsiä tie tehdä meidän työ koulutukselliseksi eikä esitelmälliseksi.

Onneksi viikonloppu!

...niin ehtii tutustua aiheeseen vielä paremmin. PARHANAN MANAA MANASAN!
Pitkästä aikaa syön ruoaksi pelkkää makaronia. Oh, memories... En jaksa tehdä kunnon ruokaa eikä ole aikaakaan moiselle, en jaksa käydä kaupasta lisukkeita eikä ole aikaa oikein sillekään. Kohta taas kipsuttelemaan töihin ja sieltä tukiviittomaan kurssille.

Mietin, että milloin miun hermot pamahtaa lopullisesti riekaleiksi :D Onneksi viikonloppu on jo lähellä.

Ei kun on vasta tiistai. A B C D E F U C K...

Mutta eilen hermoshoppailin lähes kaikki loput rahani tililtä pois, koska tänään tuli palkka. Shoppailuterapia, mwah!

Voihan persiusasteSunnuntai 21.09.2014 13:52

En päässytkään värikuulasotimaan tänään :C Pipiuuu...

Puhun liikaa ja liian vähänKeskiviikko 10.09.2014 23:20

Taas aivan eksynyt olo. Silmiä nukuttaa.
Eilen Titiäinen ja Juha tulivat tänne Joenzoohon. Lähdettiin kävelylle ja Titiäinen polki pyörällään. Lähes kymmenen kilometriä samoiltiin ympäri Joenzoon hoodeja Koulukadulta Jokiasemalle, Jokiasemalta Linnunlahteen, sieltä jäähallin takaa Otsolaan, josta kaupunkiin ja torille jätskille. Tauon jälkeen matka jatkui rantaa pitkin uudelle kävelysillalle ja sen ylitykseen ja takaisin. Sitten kirkon takaa takaisin kämpälle.

Pari tuntia siinä vierähti, mutta kivaa oli. Jos kaloreja laskee, niin eiköhän se ihan plusmiinusnollaksi vetänyt, koska Juha kävi vielä illasta hakemassa grilliltä makkaraperunat. Palvelu pelaa :D

Pidin tästä päivästäKeskiviikko 03.09.2014 21:24

Selvisin läpi 15 tunnin päivän. Nyt jos hiukan väsyttää.