IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

MOD-koulutusTiistai 29.11.2011 20:45

Tämä ja eilinen päivä ovat olleet ihan huisihauskoja (: Eilen piirreltiin taloja Team RasmusSeraHenna:n voimin ja hienoa (ja erittäin mielikuvituksellista) jälkeä tuli! Talojen mukana oli mm. lokkiloisia, hiiri ja KOTKA :D

Tänääääään tehtiin maailmankartta Team LauriRasmusHenna-kokoonpanolla. Tuli vähän kinaa ja huutoa, mutta lopulta päädyimme poistamaan Ranskan maailmasta ja laittamaan saapasvaltion kartan alaosaan Suomesta katsottuna vasemmalle. Amerikka söi Kanadan keskelleen ja Afrikka laitettiin puoliksi, koska toinen puoli ei mahtunut paperille. Grönlanti sai uuden nimen "Grönis" ja Ahvenanmaa hymyilee kiltisti. Lopuksi laitoin Rasmuksen asumaan Napa II:lle, koska hieman suutahdin hänelle. Mutta onneksi Rasmus on kiva niin huomenna voidaan olla taas kavereita jos hänelle käy.

TÄLLAISTA TÄÄLLÄ, PITKÄSTÄ AIKAA!

Oli ihanaa vähäsen ryhmäytyä :) Ollaan tämän porukan kanssa kuitenkin jo lokakuusta asti toistemme naamoihin totuteltu.

Hups!Lauantai 26.11.2011 17:15

Hassua herätä kun päivä on jo alkanut pimentyä :'D

omagedowai, mahdollisuus sosialisoitumiseen!Keskiviikko 23.11.2011 19:23

Höhhöö, yllättävä juonenkäänne: sain uuden levelin!

Miusta tuli nyt parin viikon ajaksi TUTOR-ihminen :D Avaimet kouraan ja puhelin taskuun. Pitkästä aikaa, indeed.

JIHHUUUU!

Nyt on känkkäränkkänönnönnööMaanantai 21.11.2011 20:52

http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/viihde/%E2%80%9Dolen-valmis-10-minuutissa%E2%80%9D-nain-naiset-valehtelevat/

Huhhuh, mitä yleistystä.

Jos lähes mikään ei noista toteudu, niin tarkoittaako se sitten että olen epänaisellinen akka?
: (

Ja tuo “Kaikki on hyvin”-kohta, jossa vielä selitetään: "Ei, kaikki ei todellakaan ole hyvin. Itse asiassa, olet vihainen ja päässäsi höyryää." LoL. Jos sanon että asiat ovat ok, niin useimmiten ne ovat niin. Sitten ne eivät enää ole hyvin, jos toinen alkaa ahdistamaan kyselemällä "Luin tällaista netistä että kun sanoo että on ok niin sitten ei ole ok"-oletuksien pohjalta.

Joillakin nuo siis voi olla tuolla tavalla, että käyttäytyminen on eri kuin sanat, mutta ei miun mielestä kata kuitenkaan kaikkia naisellisuuksia.

Ei muuten mitään, änsvyttää vain kun tuosta samasta aiheesta on pulputettu samalla tavalla jo monet kerrat.


Suutuin muuten tännään yhdelle meiän tiimiläiselle D:< Tehtiin työpajaideointia Laurin kanssa ja oli jo hienot ideat ja kaikkea kivaa ja sitten... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄää! Tyyppi tyyppinen tuli ärjymään jotain ihan ultimaattista meiän työpajan epätoimivuudesta ja nönnönnööstä ja katkaisi vouhotuksellaan kaikki piuhat aivoista. Vei motivaation vähäksi aikaa koko päiväksi. Vaikka tuskinpa pahaa edes tarkoitti. Ja kostin mököttämällä koko päivän. Uusi ennätys ystäväihmisiä kohtaan.

Sitä se suuttumus siis tarkoittaa.

zzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzLauantai 19.11.2011 16:59

Pitkästä aikaa tuli nukuttua yli yhteen, muhahaa!

Eittämättä vähän työläämpi viikko ollut, aikaisia herätyksiä ja pitkiä päiviä yms.

Eilen kyllä oli aika fail jonkun ammattiopiston puolelta :D Mentiinpä sitten sinne raahaamaan kolme tuolia luokasta toiseen + yksi naulakko paikalleen ("ootte laittaneet aika paljon tavaroita väärään luokkaan, pulpetteja yms."). Pilasi vähän aamua, mutta onneksi päivän pelasti meidän oma poppoo (:

Ens viikoksi pitäisi täytellä Taitaja9-lomakkeet ja palautepurkulappu meidän Taitaja9-projektista. Plus vielä kehitellä n. 25 minuutin esitys tulevasta Workshopista.

Oh my.

töötätöötätöötäMaanantai 14.11.2011 22:22

Tänään koulu alkoi kello 08:30 ja päättyi kello 19 jälkeen. Omagedowai, tulihan tuota oltua ja tehtyä kaikkea yleishyödyllistä.

Ylihuomenna viimeinen rykäys Taitaja9:ää ja siihen se sitten jää (:

Ai niin ja ei se miun farkkujen reiänpaikkaus pysynytkään :( Pitää kai yrittää uudestaan joku kerta. Kunhan nyt tämän illan rennosti vielä ottaa.

DoomsdagenSunnuntai 13.11.2011 23:30

Olen ninjapina ja korjasin kahdet farkut itseltäni!

Toisissa farkuissa oli yksi vyölenkki lähtenyt irti ja toisiin taas oli muotoutumassa reikä.

Vyölenkkiepisodi meni ihmeen hyvin ja jälkikin on ihmeen hyvää - vaikka itse sanonkin. Ainut vain, että sitä vyötä nyt saa sitten mahduttaa sen lenkin lävitse pienen tovin.

Toisten farkkujen reiän sain umpeen hienosti ja jäljestä tuli oikein taiteellisen tökeröä. No en tiedä. Luulisi nyt, että ei se reikä tuosta isonemaan enää lähde... Nyt on farkut pitkästä aikaa jalassa ja hyvältä tuntuu!

Tätä menoa voisi yrittää korjata ensimmäisenä vuonna takamuksesta revenneet lempifarkkuni... OON VOITTAMATON :)

Meiän Halloween oli tänäänPerjantai 11.11.2011 00:24

Tänään tuli nähtyä jotain Miiaa kaupungissa ja löysinpäspäspäs isinpäivälahjaloistakin!

Tällä kertaa onnistuin olemaan tuhlaamatta itseeni rahaa ja hyvä päätös palkittiin myöhään illalla sipsuisella pussilla, nawwn :D

Pörräilin Halloween-pibaloissa valokuvaajana ja sain kyllä nauraa erilaisille tilanteille siellä - ja tanssimaankin sorruin vasta kun yleisö oli häipynyt ja meitä viimeisiä ihmisiä oli vain neljä enää paikalla. Se oli sellainen stressinpurkupyrähtely, nyt on hyvä mieli x)

Kiitos Halloween-pibaloiden järjestäjät (: Hyvin ne juhlat miusta onnistui - sitä paitsi itsellä oli suunnitelmissa siellä partyissa vaan käväistä ja kappas kummaa, jäinkin koko illaksi leikkimään.

Asua ei ikävä kyllä tänä vuonna ollut : ( SNIFF. Paitsi oli miulla se kamera.

APINAT IRTIII!Keskiviikko 09.11.2011 19:14

Ajoin tänään Niittylahdesta Nurmekseen eikä kukaan edes kuollut sillä matkalla! Silmät meinasivat välillä nukahtaa, mutta tarpeeksi kun taputteli naamapuolta niin pysyi näkykenttälöinen suht virkeänä :D

ENKÄ KOLHINUT AUTOJA YHTÄÄN. En kyllä mitään muutakaan.

Kiitos Apinakiikulle, joka on yksi parhaimmista autoista ikinä. Jaksoi koko matkan lämmittää selkääni ja soittaa kiltisti radiota. Tuntui olevan tavallistakin kiltimpi yksilö kun vähän ratista silitti.
Kiitos myös Markukselle, joka jaksoi vastata lähes jokaiseen miun heittämään tyhmään kommenttiin ja ideaan. Välillä jopa jaksoi nauraakin niille plus heittää jotain vastaisia lauseitakin.
Ja kiitos Radio Rockille, joka soitti Bloodhound Gangia jo ennen kello kuutta!

...takaisinhan en pystynyt ajamaan koska sammuin autoon melkein heti kun siihen takaisin kiipesin.


NIIN JA SYVÄÄ HYNTYMÄPÄIVÄÄ RONSSSSKI!

TÖITÄTÖITÄTÖITÄMaanantai 07.11.2011 17:40

Huomenna jonnekin Polvijärvelle markkinoimaan.