IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

"Mie eksyin Kerubiin. Hups."Maanantai 30.05.2016 19:13

Olipas kivamainen viikonloppu! Perjantai tosin jäi lyhyeksi, koska nukahdin jo puoli yhdeksältä, mutta lauantaina valvoin pitkään! Oltiin isin luona la-su välinen yö. Grillailtiin ja saunottiin. Iskä haastoi miut sulkapallomatsiin (eli yritettiin lyödä niin, ettei sulkapallo osu maahan) ja muutenkin pelailtiin vaikka ja mitä. Titiäisen kanssa pelailtiin krokettia ja heiteltiin frisbeetä + pengottiin ullakkoa. Löysin sieltä taas hirveästi kaikkea, mutta jätin ne suosiolla sinne, koska muutto on vasta edessä! Ehkä joskus myöhemmin...

Sunnuntaina Juha tarjosi Kerubissa hampparin ja bataattiranet nomnom. Tarjoilija oli ihan huippu ja mukavan rempseä, Titiäinenkin tykkäs ja uskals tilata itselleen. Pyörittiin myös Ilosaaressa ja leikkikentällä. Miun piti olla pelaamassa jalkapalloa kavereiden kanssa, mutta ilmainen ruoka voitti :"D "Hups".

Hyvin jaksettiin viikonloppu, olihan sentään niin jännämäisen aurinkoinen sääkin!

Jännään jo nytPerjantai 27.05.2016 04:43

Vois kai jo järjestellä kamoja, KOSKA viikon päästä on muuttoviikonloppu äääääÄäÄÄÄääÄÄÄÄääÄÄäÄääÄääÄÄäÄÄÄÄ!

Huonon onnen tuojaMaanantai 23.05.2016 14:18

"Heini, voi perkele, menit sie nyt kattomaan sen ottelun?"

Hups.

Vanhoja muistellessaTorstai 19.05.2016 17:15

"Välillä mietin et millainen oot ilman mua. On elämä yhtä rimpuilua."

TättärrättäMaanantai 09.05.2016 19:07

Hihii, aika rauhaisa synttäripäivä ollut! Työpäivä kesti puoli neljään ja sen jälkeen kävin Hesburgerissa Jönin ja Ainoan kanssa ^_^ Kassalla hätäännyin, koska kortti ei toiminut, mutta onneksi Jöni pelasti ja maksoi. Äsken katsoin tilitiedot ja kappas, uusi lootti on veloitettu :D Äkkiä laittamaan tili katkolle. Luulin, että eivät veloita, koska yhdestä kuukaudesta maksoin, mutta pitikin vielä erikseen ihmekiemuroita pitkin käyä laittamassa tili jäähylle. Ei se haittaa, nyt miule tulee jotain Marvel-, DragonBall- yms. -kamaa parin viikon sisällä :"""D On se synttärilahja sekin.

Eilen kävin äitienpäiväilemässä ja kahviteltiin samalla miun ja toisen veljen synttärit. Sain kivasti Taikametsä-astioita ja VIHDOIN JA VIIMEIN KUNNON JUOMAPULLON! Hennallekin totesin, että Pirkka-pullot eivät ole mitään kestävintä ja terveintä mallia kannella päivästä toiseen. Nyt on kunnon Tupperwarea <3 Isikin soitti kivasti äsken ja vaiheltiin kuulumisia.

Niin ja Espoo-työpaikasta ei ole kuulunut mitään. ÄÄÄK.

Meikä on jo 24vee. Ei tunnu paljolta, koska viimeisen vuoden olen ajatellut itseni 24veeksi, hupsis.

ÄÄÄÄÄHHHHHHTiistai 26.04.2016 11:13

Pääsin eteenpäin hakuprosessissa! Huomenna face2face-haastattelu. Jännnnnnittääääääääääääää.
HUHHUH, tein videohaastattelun! Hain yhteen työpaikkaan ja eilen tuli viesti, että olen päässyt hakuprosessissa eteenpäin. Tänään sitten videoin itteäni ja vastasin kolmeen kysymykseen. En edes ollut luova, snyyf.

Saa nähä, urkeneeko ura, mutta jos ei niin en luovuta: pääsin edes tähän asti. Buujah!

Sleeping at LastMaanantai 18.04.2016 20:23

Iskän kanssa vaihellaan biisilöydöksiä.

"Taitaa mennä yöhön kuunnellessa".

Ei se haittaa, musiikki piristää sitten taas aamulla.

Kunhan muistiin kirjoitanSunnuntai 17.04.2016 20:05

Nyt vietin pitkästä aikaa viikonlopun erossa parisuhdeolennosta ja sukulaisista. Jäin Joensuuhun ja miittailin kaveriloisia. Torstaina kävin katsastamassa Miiu-pienen perheen uuden asunnon ja viihyin heillä noin neljä tuntia Eevilperin kanssa leikkien :) Hieno on kämppä, hyvin mahuttiin kummitytön kanssa siellä riehkasemaan. Mie rakentelin palikoista torneja ja Eevilperi (luvan saatuaan) kaateli niitä innoissaan.

Kutsuin Enmppulian ja hauvat kylään perjantaiksi. Saapuivat neljältä ja Enmppu yllättyi siitä, kuinka Nalalalalala kotiutui niin nopsaan miun huusholliin. Hyvin harvoin on kuulemma viihtynyt vieraiden asunnossa. Itse en ihmetellyt, koska Nalalalalalalalalalalalaa on aina ollut miun retkipari, kun olen heiän kanssaan retkeillyt. Vähän jo Enmppulian kanssa sumplailtiin seuraavaakin retkeä luontoon. Alkaa jo vähän olla ikävä metsämaisemia ja rauhaa. Puhuttiin illan aikana kaikki kuulumiset läpi elämistämme ja lopulta Enmppu vilkaisi kelloa HUPSSEHÄNONJOKYMMENEN :"D Onneksi pyysin ja onneksi tulivat kylään. Oli kiva költsiä lattialla porukalla ja rapsutella koiria. Koiraterapia on parasta terapiaa.

Lauantaina miittasin Hummanoideja. Ainoa, Sipa, SädepyssyPiPiu, Pyryttäjä ja Saarananas suvaitsivat saapua paikalle ja vietettiin ilta sillä kokoonpanolla (Jöni liittyi jatkoille). Ilta menikin syödessä, juodessa ja pelatessa jotain Epic Spell Warsia - Sipan kanssa jo sovin, että uusiksi on otettava, koska peli sujui niin hyvin. Jatkoille lähettiin Palaveriin ja Jönin kanssa jauhoin Loot Cratesta, Netflixistä (en vieläkään ole tutustunut, kunhan mainosti) ja heiän tulevasta hauvavauvastaan. Sipan kanssa tuli pari tuntia kulutettua aiheisiin manga, anime, One Piece (ähh, mikä yhteinen sävel löytyi kun kerrattiin mieleenpainuvimpia kohtia) ja One Punch Man. Lopuksi kun lähettiin Palaverista, saatoin Sipan naikkosensa luokse ja jäätiin vielä tunniksi ulos rupattelemaan elämistämme, kirjoista ja kaikesta mahollisesta. Sitä se teettää, kun ei ole toista nähnyt aikoihin.

Tää päivä on ollut rokulipäivä. Uskollisena unirytmilleni heräsin jo seiskalta. Telkkari, pyykkääminen ja ruoka ovat olleet päivän aiheet tänään. Huomenna töihin. Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa.

Töissä taasenTiistai 08.03.2016 20:10

A: "Hyvää naistenpäivää, nainen" *tiivis tuijotus*
H: "Kiitos...?"

N: "Mihin meet lomalla?"
H: "Nään miun miljoonia poikaystäviä."
N: "Sen uskon. Tuollainen ulkonäkö ja säpäkkä luonne. Ja nuo reidet. Veikkaan että tindernimes on sexylegs92."
H: "Jaaha. Sori, mie en tarvi tinderiä."
N: "Huhhuh."


Että hyvää naistenpäivää naiset ja naisenmieliset. Miula koittaa näköjään sopivaan kohtaan loma ylihuomenna. Olen vissiin sen tarpeessa :D Tarvitsen tilaa.