IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Ikävöin taas hirmuisestiKeskiviikko 13.05.2015 21:25

Anzziii laittoi lauantaina: "Paljolti onnea! :)" ja vastasin: "Et edes sydäntä laittanut :"C Kiitos silti x)"

Nyt: "<3<3<3<3<3<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<33<33<3<3<3<3<33 https://www.youtube.com/watch?v=fmE1ipx-Q6w "


Anssi <3 :"""""D

SynttärikirjoitusMaanantai 11.05.2015 15:12

Synttärit olivat ja menivät. Sain jopa lahjoja!

Sädettimeltä energiajuomaa ja kuivakakun, JoniAinolta energiajuomaa ja MyLittlePony-karkkisingon (siis sellainen jonka kurkusta saa naposteltavaa, nihahaa), SauliHennaAlisaMeealta huopatossut kesän pakkasiin, äidiltä pesuaineita, deodorantin, pienen sukaapatukan, palapelin ja rahhaa (=äiti ilmeisesti elää joulua - pitkän harkinnan jälkeen tilasin Game of Thronesin kaudet 1-4), isiGalilta IIIISON SUKLAARASIAN (oli hirmu iso, vieläkin on suklaata jäljellä!) ja miehekkeeltä rannekorun (melkein kävin itkemään kun paketin avasin ja näin mitä on sisällä). Aaronilta sain kuvan nalle-potasta (yksisilmäinen nalleballe, mutta hirmuisen söpö) ja Laurikin soitti. Toni kommentoi Facebook-seinälleni: "Lol". KIITOS KAIKILLE.

Olen kyllä ollut pyllypää pitkin elinvuotta 22, mutta jospa näiden myötä osaisin ottaa takapakkia ja tehdä ikävuodesta 23 kiltimmän.

Jos unohdin jonkun lahjan, niin voevoe. Arvostan silti.
Vallan hyvät vappupyhät ja viikonloppu takana! Torstaina läksin juhlimoimaan Jonin ensiviikkoisia synttäreitä ja samalla sain kun sainkin lahjan myös itse + puhalsin kakusta kynttilät Jonin kanssa :O Lahjaksi sain JoniAinolta pullon Ediä ja karkkiaarreponin, joka sylki kurkustaan karkkeja miun suuhun (kesti noin viisi minuuttia, ennen kuin karkit loppuivat HUPS)! Sädetikku antoi miulle Redbull-tölkin ja pikkuisen kuivakakun, sööööböä :] Jonille annoin lakupussin, vaikka sen sisältö menikin yleiseen käyttöön muidenkin suihin. Hieman taisin olla iloliemissä, mutta ei se haittaa, koska katsottavana oli LegoBatman-leffa ja meno oli muutenkin rennon lennokasta.

Vappu tuli vietettyä Iloisessa saaressa hummanoidien poppoolla. Neljä ja puoli tuntia istuttiin ja pikniköitiin. Oli nimittäin aijjaijjaij aivan komiat eväät! Hirveästi kaikkea syömistä ja hiukan myös juomistakin. Tällä kertaa olin vähän enemmän iloliemien vallassa (höhöh, kerrankin HUPSIS), mutta onneksi meno tasottui juna-aseman rauhaisassa taukohuoneessa. Muut lähtivät katsomaan jäämäistä kiekkoa ja itse menin odottelemaan junaa noin tuntia ennen kuin se edes saapui.

Viikonloppu menikin kivasti Juhan ja Titiäisen kanssa ja Alisaurusta ja Meeapinaakin näin pikkuisen aikaa! Sydän suli taas kaikista näistä pikkutytöistä. Titiäisenkin kanssa lauantaina oltiin parvekkeella ja puhalleltiin saippuakuplia jokunen aika : D <3

Tänä aamulla stressi valtasi ajatukset ja herätti miut epätoivon tunteeseen, mutta onneksi saavuttuani tänne ihanaiselle kämpälleni helekutin sotkuiseen huoneeseeni avasin heti tietokoneen ja pitkän etsinnän jälkeen löysin opparin mallisivut. Naputtelinpa tuossa rungon projektisuunnitelmalleni ja huomenna kunhan töistä, Lauran luota ja kaupungilta pääsen, kirjoitan vähän tarkempaa tekstiä ja suunnittelen muutenkin tarkemmin tuota miun projektia, sen sisältöä ja etenemistä.

HÖHÖÖÖÖ NIIN VARMAAN OIEJRIOWAJRIOEJIRJIEALRJIAEÖJRÖIEJAR.

Kun aivastaa, aivot voivat heiluaTiistai 28.04.2015 21:55

Huomenna opistolle pers... opiskelemaan, jihuu!

Kannattaa aina myöhällä aktivoitua: tutoroinnin rapsa on kirjoitettu, kopioitavat todistukset on löydetty, opintopistekartoitusta on tehty ja mieltä askarruttavia kysymyksiä opintoihin liittyen on kirjattu ylös.

OoodeJOOoOOoo, nyt nukkumaan.

hupsansaaSunnuntai 26.04.2015 21:44

Koska Keski-Karjalan messut. Sinne meni rahat ennen kuin tajusin estää itseäni. Silti ei kaduta : ]
Ensimmäinen päivä harjoittelua takana ja voisinpa jopa todeta: olipas mukavaa. Ihmiset ottivat miut hyvin vastaan ja kurkku on kipeänä kaikesta juttelusta.

Voi olla, että tämän harjoittelun jälkeen tiedän millaiseen paikkaan haluaisin työllistyä.

Huomenna mie käyn äänestämähässä.
332 valokuvaa tilattu, shiiiiit. Päälle 36 euroa toimituskuluineen, onneksi ei pahemmin halunnut syödä euron kolikoitani. Enkä edes käynyt kaikkia miun kuvakansioita kunnolla läpi :D

Eilen käytiin katsomassa Fast&Furioussi 7 ja ei edes syöty kaikkia karkkeja! Tosin tänään syötiin ne heti ensimmäiseksi kun herättiin, hups... Elokuvan lopussa piti kyllä pidätellä miehisiä kyyneleitä, koska Paul. Hyvä leffaloinen oli, vaikkakin tappelut olisivat saaneet olla lyhyempiä -> olisi jäänyt enemmän aikaa ajokohtauksiin wrönnönönönnönnöö.

Kahdeksatta elokuvaa odotellessa, jos sellainen vielä tulee!

uliuuuuKeskiviikko 08.04.2015 11:00

Fukkkk, tulin opistolle kopioimaan ja tulostelemaan papereita. Erehdyin avaamaan Humakpron ja siellä olikin iloinen viesti kera pyynnön, että liittäisin harjoitteluraporttiini vielä kaksi lähdettä ja yhden esseen, nämä kun nyt sattuivat uupumaan.

NÖYYY.

// Höhöh, ei mennytkään kuin pari tuntia ja sain tehtyä koko shaiban. Arviointia odotellessa.

Eilen päätettiin Juhan kanssa lähteä perjantaina elokuviin katsomaan Fast&Furious 7, JIHUUUUUUUUUUU. Lauantaina mennään kalaan ja:
Juha: Käydää ostaa makkaraa mukaa. :)
Henna: Totta kai, ja loput karkit mukaan jos niitä jää.
Juha: Juu
Henna: Viitsi vitsi ei niitä jää
Juha: Ei niitä jää

Ei me ikinä rohmuta... :D

JänskättääTiistai 07.04.2015 17:51

Ohohups, on kulunut jo melkein kuukausi viimeisimmästä jauhannasta täällä. Kaikkea kivaa on tapahtunut, takana on normaalia isompi palkkakuitti vastapainoksi normaalia suuremmasta määrästä töitä. Tosin ne rahat tuli nopeasti poltettua kummitytön syntymäpäivälahjaan (Alisaurus 2vee, TUITUI!), nimiäislahjaan (Meeapina <3), toisen kummitytön hemmotteluun (Eevilli, hihii) ja Titiäisen pääsiäisherkkuihin ja lahjoihin. Itselleni hankin 500 palan palapelin, jonka sain valmiiksi kahdessa illassa, ja valokuva-albumin. Nyt on kuviloisia ihan albumissa asti hienosti niin, ettäs tiiätte niin.

Pääsiäispyhät vietin Juhan tykönä. Muualle en oikein ehtinyt enkä edes yrittänyt lähteä käymään. Viikonloppuisin on tullut usein käytyä vaikka ja kenen luona, mutta nyt ajattelin omistautua Juhalle ja Titiäiselle, eli aika paljolti heidän mukanaan kuljin. Tai no kuljin ja kuljin, ostettuani sen palapelin (pippelipalapelipippelipalapelipippelipalapelipiiiip) jäin illoiksi omiin oloihini.

Tänään, huomenna ja ylihuomenna ja tahtini tietäen viikonloppuna on luvassa lakeihin perehtymistä. Mielenterveyslaki käsitelty ja seuraavana vuorossa kuntoutuslaki. Harjoittelu tukikodissa alkaa maanantaina, KÄKÄÄK!

Tänään voisin myös valikoida valokuvia niiden teettämistä varten...

"Luterilainen P(k)irkko Suomessa"Tiistai 10.03.2015 19:23

Tsekkailin miun sähköposteja ja päädyin lueskelemaan miun ja isin viesteilyjä siltä ajalta, kun olin Etiopiassa. "Ajattelin, että ostan sitten vaatetta ja tuliaisia, kunhan saadaan enemmän erilläoloaikaa - koska sinä päivänä tuli huomattua, että ryhmässä pysyminen oli aika raskasta (osa halusi käydä jokaisen kojun läpi ja mie, Rasmus ja Lauri oltiin kuolla tylsyyteen) :D" <- Ahhh, hyvät muistot. Isikin vastaili tyylillään: "Tänään pitäisi huomiseksi tehdä itsestä työpaikkahakemus, pari olutta varasasin kirjoittamista vaarten:)" Muistan, kuinka nauroin tuosta Laurille :"""D Isi <3

Torstaina juhlistettiin miehekkeen kanssa vuosipäivää ja mentiin elokuviin katsomaan Luokkakokous! Mie maksoin liput ja Juha uhrasi rahansa karkkeihin. Totta kai karkkeja piti saada lippujen edestä, joten meiän karkkipussi oli aika valtava kun päästiin Karkkikujan kassalle. Meitä edellä oli joku äiti kahden pienen lapsensa kanssa kahden pillimehun ja todella vähäisen karkkipussin kanssa. Se äiti katsoi meidän saalista aika pitkillä valoilla :D Karkkia oli kuitenkin liian vähän, koska pussi oli tyhjä jo elokuvan puolessa välissä. Hupsis.

Lauantaina käytiin kokoonpanolla Titityy-JuhA-mie Alisauruksen synttäreillä (koska tulevana viikonloppuna en partio-retken takia pääse, snyyyyf). Vein dubloja ja muovailuvahaa : ] Alizaaaa tanssi hirmuisesti, olivat löytäneet kirpparilta Tiikeri-pehmon, joka tanssi Hammertime-biisin tahtiin :D::D:D:D Oli kyllä hieman ebin-hetki, kun tajusin mikä biisi oli kyseessä. Mahtava lelu! Alisan kanssa taas hieman sanailtiin. "Tätiii..." "Alisaaa..." "Tätiii..." "Alisaaa..." "Tätiii..." "Alisaaaaa..." ;______________________; TUITUITUI...