IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

"Ai kuulunko miekin coniteaan?" "Joo...?"Sunnuntai 30.06.2013 23:57

Kawacon on ohitse! Päälle 500 kävijää ja hyvä mieli tapahtumasta : ) Fiilis on mahtava ja niin vänkärit kuin asiakkaatkin ilostuttivat mieltä.

Tänään oli mangalympialaiset ja meiän tiimi äänestettiin yleisön suosikiksi, vaikka kyseistä kisaa ei muuten voitettukaan. Kannatti rakentaa kisailuvälineet lahjapakettien näköisiksi! Niillä oli mukava kävellä :"> Kiitos imeE ja äkY, oli ilo olla teiän kanssa samassa joukkueessa!

Kävin myös ea-pisteellä eilen piirtelemässä My little Ponyn viereen My little Konin ja ahistelin vänkäreitä "Onko kaikki ok?"-kysymyksellä. Naurua aiheuttivat myös jv:t keskustellessaan G-rakennuksesta G-pisteenä... :D Wait, what, missä ammatillisuus? No joo, olivat he ihan asiallisiakin heppuja välistä. Niin ja vietin tänään info-pisteelläkin tunnin infotyöntekijän roolissa: hienosti lajittelin ohjelmalehtiset päällekkäin niin, että tekstistä muodostui "KaKKaKaKKaKaKKawacon". Höhöh, ai miten niin muka lapsellista?

Mukana oli paljon uusia tuttavia, hyvää mieltä, tekemisen riemua, tuttujen näkemistä, kipeät jalat, paljon nauramista, hyvää ruokaa ja karkkia, mangaa, pockyja, äidillinen huoli työntekijöistä, lisää nauramista, hyödyllinen olo muiden auttamisesta/häiriköimisestä sekä olo, että ensi vuonna uudestaan.

Ensi vuoden coniin puhun ilmastoinnin puolesta! Tai ainakin noin miljoona pöytätuuletinta olisi jees, etenkin jos sää on ensi vuonnakin tällainen _b Palaute- ja parannusehdotuskeskusteluita odotellessa.

Nyt hykertelyä mangan parissa. Pockyt tuli jo syötyä - kaikki viisi pakettia (siis tämän viikonlopun aikana, ei pelkästään tänään, ups)! :) Huomenna tapahtumapaikan spurgua, uaaa.

Vänkärivastaava kuittaa!

Näitäkin juttuja lisääPerjantai 28.06.2013 23:04

Kawaconin rakentelu onnistui hyvin ja oli kiva ohjata pieniä peuroja (aka vänkäreitä) erilaisiin työtehtäviin. Oli myös kiva vuoroin olla asiaton ja asiallinen henkilö puheiltaan. Pääjärjestäjältäkin sain kehut tästä päivästä, joten en mie ihan tumpelo ollutkaan _b

Huomenna toivottavasti lunkki päivä tapahtuman osalta. Lupasin jo Tapsapalle käydä pelailemassa Kawa-peleissä Kimbleä. Plus miut laitettiin johonkin kisaan kahden muun Kawacon-tiimiläisen kanssa sunnuntaiksi, joten o'ou!

Nyt heittämään majoitusvänkäreitä rahalippaalla ja sitten suunta kohti Kolumbusta moikkaamaan koulutovereita!

Kiva pitkästä aikaa olla taas rakentamassa tapahtumaa.

Tänään Facebookissa...Torstai 27.06.2013 01:38

"ny sinne unille oikeesti
ei tästä runkkaamisesta mitää tuu ku sulle puhuu" - Touniii

:"D

"Mee nukkuu!" "Kohta."Tiistai 25.06.2013 04:12

Jälleen opastin turisteja Joensuun yössä. Onneksi ei tarvinnut ketään raahata, sillä selvisin pelkällä ohjeiden kertomisella ja niiden toistamisella, koska humalaiset ihmiset.

Pitkästä aikaa kävin bingoilemassa. Mitään en voittanut, mutta Ella sai kellukkeet mallia Angry Birds. Houkutteli huomenna kaljakelluntaan, mutta voooooi haaarmi, koska huomenna iltavuoro, josta johtuen luuruilen täällä yhä maailmaa mullistavine teksteineni.

vapaaehtoistöitälöitäKeskiviikko 19.06.2013 17:25

Jesh! Tämä nainen pääsi töihin Ilosaarirockiin! Itse rokin aikana en kuitenkaan ole töissä, joten sunnuntaina miut voi bongata alueelta asiakkaan roolissa.

Näin ollen on helppo päättää kesälomapäivät rokkityövuorojen mukaisiksi _b

hei hei mitä kuuluuLauantai 15.06.2013 21:54

Ajelin autolla
ja mietin juttuja
nostin kättä sillä
aurinkolasit jäivät kotia

Aaaaaa mahtipäivä olipas taas (jos unohdetaan outlookin jumitus). Kävin moikkaamassa äitiä ja tuli übertaitava olo, kun tein hänen koneelleen ihmeitä. Tai no, päivitin Flash playerin ja loin pari uutta kansiota, joihin lajiteltiin miljoonia tiedostoja. Kuitenkin.

Näin myös Alisan. Vooooiiii, tädin sydän on taas sulanut jäästä. Siinä se miun sylissä vähän aikaan oleskeli ja jutteli vauvakielisiä juttuja, vaikka tulikin todettua: "Puhu suomee niin ihmisetkin ymmärtää!"

Autolla ajaminenkin onnistui ihan hemmetin hyvin. Uskalsin jopa käydä kirjastoonkin heittämässä yhden kirjan, u'uu, I'm a badass! MITÄ, tarkoittaako tämä että olen aikuinen?! ...not.

Nyt lunkisti kotona ja huomenna serkun konvehtipäivä. Stepan Lastenlaulu soimaan ja ahhh, tämähän vaikuttaa lomalta!

LiztingzPerjantai 14.06.2013 00:07

Mahtipäivä!
  • Uliopistolla noin viisi tuntia Saran kanssa. Saatiin nuokkariprojektiraportin täydennettävät osiot täydennettyä plus tehtiin markkinointisuunnitelma (joka piti olla jo ennen projektia palautettu, köhköh!). High five!
  • Näin Miiua! Kierreltiin kaupunkia Taitokorttelista Punnitse ja säästä-liikkeeseen. Päppinöitä tarttui mukaan ja pieni morkkis nousi siitä, että w00t, ne päppinät maksoivat oikeaa rahaa! Mutta ei se haittaa, koska Miiun kanssa oli kivvaa.
  • Laittelin Kawaconin työjakoa entistä enemmän järjestykseen. Huomenna viimeiset säädöt työpäivän jälkeen ja avot, orj... työlistailu on valmis! Muhah!
  • Imuroin ja sen kunniaksi söin noin puoli kiloa ranskalaisia. Plus- ja miinuspuolet koska täysi vatsa.
  • Höpisin Jönin kanssa ja leikin välillä pelaavani koripalloa med Sipa, Ainoa ja Sädetikku. Sain jopa jänniä koreja (vahinkoja) aikaiseksi!
  • Nyt istun sängyllä ja join äsken hirmu hyvää mehua. Kawaconin työlista on auki tuossa taustalla ja päppinöitä on kiva syödä.

Lollollool, huomenna siis töihin ja sen jälkeen lissää Kawaconia. Whii.

Niin ja Kittttteellekin pitäisi keretä.

Aaronironi, tuu JoenZOOhon!

Eikä unoheta sitä pikniköintiä!Tiistai 11.06.2013 21:06

Kylläpäs nyt tehtäviä jaetaan: kummi-rooleja ja nyt serkku pyysi siunaajaksi konfirmaatioonsa.

Vuosi 2013, ei tämä olekaan täyttä turhamaisuutta ja epäonnen pelkoa :O

Ps. sen kerran kun linnoittaudun huoneeseen tarkoituksena tehdä oikeasti kouluhommia ja eksyn Facebookiin katsomaan ilmoitukset, tulee miljoonasti ihmisiä juttelemaan ja kyselemään neuvoja/kuulumisia sekä pölisemään muuten vaan.

Ohohups, ei yhtään uutta riviä yhteenkään esseeseen.

AitähMaanantai 10.06.2013 21:19

Löytyihän noita ostoksia maailman toiselta puolen! Korvakoruja useammat parit, huivi ja hattu sekä mitäpä Tallinnasta aina tarttuukaan mukaan - eli alkomahooliakin pikku tiraus, buhuu.

Rahat vähissä, mutta ei hätää koska nyt odotellaan Tornio-ajan asumismaksuja takaisin!

Uhuhuhuuu!Perjantai 07.06.2013 10:05

Heräsin varmaan taaskin liian aikaisin, mutta ei se haittaa. Puol yheksän maissa lähtee linja-auto ja suuri seikkailu firman porukan kanssa alkaa. Aiheena Tallinna, uu!

Söndagina takaisin.