IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Eilen oli aivan mahtavaa luistella piiiitkästä aikaa! Otettiin jopa kiekot ja mailat esiin ja isi ja Sauli yrittivät opettaa minnuu lyömään kiekkoa kovasti - yritykseksi jäi. Miikan kanssa puheltiin niitä näitä ja lopuksi otettiin valokuva kokoonpanolla isi, Sauli, Miika ja mie x) Vihdoinkin meistä yhteinen kuva, vaikka taisi jäädä ainakin miule joku jännäilme päälle. Mutta ei se haittaa, mahtava päivä oli!

Paikalla olivat myös Saulin Henna, Gali ja Ola. Juttelin mie heiänkin kanssaan välillä. Jotenkin oli vaan kiva olla molempien veljien ja isin kanssa jäällä piiiiitkästä aikaa, hihhii!

Tänään Miika-veikka kävi kahvilla täällä. Jupailtiin kaikkia mukavia kuulumisia ja katsottiin Salkkarit! Kaksi tuntia vierähti hirmu nopsaan ja oli todella, todella kiva nähhä isoveljeä :]

Hyvä olla taas.

t. merenneitoSunnuntai 24.02.2013 14:16

Eilen äidin kanssa ihmeteltiin Salkkareita ja Duo Osmo-ilmiötä.

Äiti: "Perustetaan myökin? Duo Hehe!"

"Duo Kana!"
"Duo Helhen (Höhöh, Helvetin Kanat)!"
"Duo Nalka!"
"Tai sitten siun eka ja miun vika tavu: Duo Helka!"

Onneks äiti on muuttunut takaisin äidiksi. Yli vuosi hyvää oloa!Tänään on paras päivä piiiiitkääääääääään aikaan, koska kello 13 mennään luistelemaan isoveljien kaa! Parasta, parasta, PARASTA! Miikaa en oo nähnyt moneeeeen miljoonaan kuukauteen ja Sauliakin vain silloin tällöin vähän. Mutta nyt nähhään kaikki yhes koos! <3 PARASTA.

Kiitos tästä päivästä!
"Mitä sie menit kaatumaan!"

"Taasko se kaatu?!"

"Älä kaavu... no niin!"
"No et veis sitä palloa miulta niin en kaatuis!"


"Tarvii tyrkätä kuin vähän niin Henna kaatuu."

"Älä kaavu Henna!"
"Niin, älä kaavu!"
"Henna, yritä olla kaatumatta!!"
"Älä kaavu!"


"Hahah, kaavuithan sie!"

"Miulla on melkein aina ollut vähän huono tasapaino... Mutta ei se haittaa!"

WUH WUHKeskiviikko 20.02.2013 02:01

APINOITAPINOITAPINOITA.

Kello on jo kohta seitsemän, HUHHUHSunnuntai 17.02.2013 20:52

Hyvä nyt lauantaina kun olin töissä niin yks työkaveri tuli antamaan miulle avaimet koska hää lähti aiemmin pois ja mie jäin viimeiseks paikalle. Tietenkin piti kokeilla se oven lukitseminen, koska siinä oli jokin toinenkin lukkohommeli.

Pari kertaa yritin saada sitä lukkohommelia toimimaan, mutta ei onnistunut ja työkaveri rämpläili sitä kanssa. Lopulta kävi niin, että menihän ne molemmat lukot kiinni, mutta eivät vähään aikaan suostuneet aukeamaan :"D

"Tuota..."

Päästiin lopulta takaisin sisälle, mutta sovittiin että miun ei tarvihe laittaa sitä toista paholaista lukkoon jos se ei suostuisi toimimaan. MUTTA se toimi moitteettomasti sitten kun lähdin pois! Wihii.

Nää miun vähäiset vapaa-ajat ovat olleet aika ihmistäyteisiä. Perjantaina kävi Miiu istumassa pari-kolme tuntia ja läpsystä vaihto= Joni ilmestyi kahvittelemaan. Eilen tuli Sipa ja jonkin päästä taas Joni ja katseltiin Tim Burton-leffoja Ellan kanssa.

Tänään saattaa kiva-Anssi tulla käymään! Huomenna on vapaailta, mutta saatan mennä kaverin kanssa kaakolle. Plus tiistaina Disney-ilta luokkalaisten kanssa! Niin ja keskiviikkona sport-iltamat humakilaisten kanssa. Torstaina harkkaa ja töitä. Perjantaina harkkapäivä tai tentti tai töitä ja paitsi illasta Areenalla töitä tarjoilijana. Lauantaina äidin synttärit. Sunnuntaina taitaa olla tyhjää?

JAKSAA JAKSAA.
Oon jo noin tunnin vertaillut Ponunettiä muihin nuorisotiedotuskanaviin ja tuntuu vain entistäkin köyhemmältä ololta :D Onneksi pääsee kehittämään koko hommaa, niin ehkä saadaan nämä pohjoiskarjalaiset nuoret (sekä Pohjois-Karjalan alueen nuoriso- ja järjestötyöntekijät!) innostumaan hommasta.

Tänään vapaailta pitkästä aikaa! Vois imuroida, koska Ella on näemmä nykyisin liian kiireinen nukkuessaan aamusta iltaan ja juoksennellessaan milloin missäkin. Kaksi päivää sitten viimeksi siivoiltiin ja hyvinhän noita makaronimuruja näyttää juoksentelevan pitkin lattiaa kiljuen aina aamuisin kilpaa leivänmurujen ja kissankarvojen ja kaikkien muiden epämääräisten roskien kanssa:
"Hihih, Henna, koitappa ottaa kiinni, ihiiih~!!"

Ruokiksella äiti ja isoveli käyvät pistäytymässä kahvittelemassa ja mehuilemassa. Kävin jopa nappaamassa parit vaniljadonitsit kaupasta moisen tapahtuman kunniaksi + olen Saulille muuttoavusta velkaa munkkikahvit, joten käyköön nyt tämä vaihtoehto :D

Huomenna Tim Burton-ilta Sipan kanssa. Katsotaan Sweeney Todd (jos Ellan paholaiskopioversio toimii), Big Fish ja Dark Shadows. Herkkuja, herkkuja! Eli ranskalaisia ja kananuggetteja med ranskanperunamaustesuola ja ketsuppiloinen!
OIJJOIJJOIJJJJOIJJOIJ VAPAAILTA!!

Vähän oon yrittänyt ruotsin tehtävälöisiä vääntää (huom. vähän) ja vääntänyt ajan kanssa kunnon ruokaa, eli makaronia med nakkimakkarapalaloiset ja ketsuppi!

Voisinpa kohta katsoa elokuvankin nyt pitkästä aikaa ja sen jälkeen ehkä aloittaa taas jokin neulomus jajajajaa sitten Joni tuleekin pistäytymään kahvilla. Pari tuntia sitä kai pitää kestää. TROLOLOLL, kestää! Eihh. Sietää? Jaksaa? W00t, kaikki kuulostavat niin ilkeiltä! Aaaaaa, siis pari tuntia se kai täällä viihtyy niin. Kuulostaapas ystävällisemmältä ja totuudenmukaisemmalta.

Huomenna päivä alkaa taas kympiltä ja päättyy puoli yhdeksän!

Ensi viikon työvuoroille voi käydä kivasti, koska maanantai on harkasta etänä ELIKKÄSKÄSKÄS voin ottaa aamuvuoron ja buhahaa lisäksi VAIN kaksi iltavuoroa. JEIJ.

Piieeäs! Tänään kävin heittämässä miun ääntä radiomainokseen! Vaikka paljoa en hommaa jännittänyt ja menin lunkisti vaan, niin silti se koko homma oli JÄNNÄÄ. Plus oli hauskaa puhua niin että oma ääni kuului suoraan omiin korviin. Kuulokkeiden kautta, u nou.

Nauratti vähäääsen.

HarkkaloisessaTiistai 12.02.2013 12:55

Olen pieni Henna vain...

Teen kohta radiomainoksen!

Koska Kohtaamon väki, Kohtaamon väki

Niin päätti.

Ne teettää töitä aina vaan

Niitä tehdä haluan.

Plus haluaisin, niin haluaisin

Coca-colaaaaa ja JÄTSKIN!

Nyt sitä tsemppausta kuin olisi jo!Sunnuntai 10.02.2013 23:20

Taitaa edessä olevat (ainakin) kaksi kuukautta olla laihtumista, koska ei aikaa syödä ja raha on silti tässä taloudessa se katoavainen luonnonvara. Sluirrp!

Ensi lauantaina Tim Burton-ilta! Sitä jaksaa odottaa.

Niin ja jos saan keskiviikon työvuoron siirrettyä, niin ehkä pääsen Ystävien laskeminen-tapahtumaankin.

Positiiviset ajatukset, ruokkikaa minua! OMNOM.

löysin sen taasSunnuntai 10.02.2013 01:47

Pianon soittaminen, oh my lööv <3