IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Kello on jo kohta seitsemän, HUHHUHSunnuntai 17.02.2013 20:52

Hyvä nyt lauantaina kun olin töissä niin yks työkaveri tuli antamaan miulle avaimet koska hää lähti aiemmin pois ja mie jäin viimeiseks paikalle. Tietenkin piti kokeilla se oven lukitseminen, koska siinä oli jokin toinenkin lukkohommeli.

Pari kertaa yritin saada sitä lukkohommelia toimimaan, mutta ei onnistunut ja työkaveri rämpläili sitä kanssa. Lopulta kävi niin, että menihän ne molemmat lukot kiinni, mutta eivät vähään aikaan suostuneet aukeamaan :"D

"Tuota..."

Päästiin lopulta takaisin sisälle, mutta sovittiin että miun ei tarvihe laittaa sitä toista paholaista lukkoon jos se ei suostuisi toimimaan. MUTTA se toimi moitteettomasti sitten kun lähdin pois! Wihii.

Nää miun vähäiset vapaa-ajat ovat olleet aika ihmistäyteisiä. Perjantaina kävi Miiu istumassa pari-kolme tuntia ja läpsystä vaihto= Joni ilmestyi kahvittelemaan. Eilen tuli Sipa ja jonkin päästä taas Joni ja katseltiin Tim Burton-leffoja Ellan kanssa.

Tänään saattaa kiva-Anssi tulla käymään! Huomenna on vapaailta, mutta saatan mennä kaverin kanssa kaakolle. Plus tiistaina Disney-ilta luokkalaisten kanssa! Niin ja keskiviikkona sport-iltamat humakilaisten kanssa. Torstaina harkkaa ja töitä. Perjantaina harkkapäivä tai tentti tai töitä ja paitsi illasta Areenalla töitä tarjoilijana. Lauantaina äidin synttärit. Sunnuntaina taitaa olla tyhjää?

JAKSAA JAKSAA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.