IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Ai ai ai ai ai kui ne on ku aikuinenMaanantai 31.03.2014 17:25

Rahoitushakemus tehty ja lähetetty, sillä huhu kertoooOOOoo, että yritän päästä harjoitteluun ulkomaille syksyksi. Yritän ja yritän. En uskalla odottaa vielä mitään, mutta onneksi Belgia-reissu lähestyy.

Hain myös kaupungille kesätöihin! Toivottavasti tärppää. Nämä siivoushommat ovat kyllä kivaloisia, mutta kesällä olisi kiva saada jonkinlaista vaihtelua edes hiukan :) Jos ei, niin ainakin siivouksen pitäisi jatkua.

Voi kun on ikävä niitä alaikäisyysvuosia, kun kesät olivat vain lusmuilua varten.

Ainakin iloinenPerjantai 28.03.2014 14:52

OHO, mie lähen sittenkin toukokuussa viikoksi Belgiaan osan miun luokkalaisten kanssa. Kiitos, lehtorit!

Alle viikon mittainen reissu, alle viikon mittainen reissu, alle viikon mittainen reissu ja paluupäivä on miun syntymäpäivävävääväväväväväväävävävä.

DiipadaabaTiistai 25.03.2014 13:39

ÄRÄRÄÄRÄRÄRÄRÄRR.

En tiedä, mikä tämä olo on. Sokerit ovat yllättäin ryhtyneet tekemään nousukiitoa, väsyttää ja hieman meinaa masentaa koulutehtävien määrä. Huolimatta kiitollisuudestani töitä kohtaan kaipailen silti viikon tyhjää jaksoa, jolloin voisin aikatauluttaa elämäni ihan kokonaan uusiksi ilman rahahuolia.

Ei edes ole murskatappio-olo, mutta ajattelin nyt alustavasti avautua tässä rästitehtäviä kirjoittaessa :D

MjahansszTiistai 18.03.2014 00:08

Itse asiassa aika kivaa on ollut.

No fishingSunnuntai 16.03.2014 20:47

Kummityttö täytti tänään 1vee, hihHII!<3

Kävin juhlimoimassa, palasin Joenzoohon ja muistin, että on ihan hitosti tehtävää. BUU. Tahtoisin vielä yhden lepopäivän, plz.

Huhu kertoo, että tänään tänne saapuu majoittumaan joku belgialainen, joka häipyy vasta perjantaina. JEIpjiorjaielrkrlöe.

söppänäänääSunnuntai 09.03.2014 22:12

Naistenpäivä koitti ja sainpas eilen kukkia miespuoliselta personagelta (joka ei edes ole sukua miule) <3

En edes muistanut koko naistenpäivää, mutta yllätyinpä sitten tuplasti.

HiHII.
Hiihtoloma piti hyödyntää koulutehtävien tekoon, mutta nyt huomaan että on jo torstai ja takana täysi viikko kaikenlaisia hommia. Loman vuoksi lupasin, että tänään saa ihmiset tulla leffailemaan miun tykö ja huominenkin on sopivaisesti sellainen päivä, että esseet taitavat toistaiseksi jäädä.

Ehkä sitten lauantaina.

Pfffft, niin varmaan.

Tulipa uhmakas oloLauantai 01.03.2014 15:01

Nyt, hitto, rupesin hemmottelemaan itteäni koska siltä tuntui ja palkkakin ropisi sopivasti tilille. Tai no hemmottelemaan ja hemmottelemaan, mutta käytin rahaa nyt muuhunkin kuin ruokaan ja välttämättömyyksiin. Ostin meikkejä (lol, alennuksesta) ja hiuslenkkejä ja naamanpuhdistusnestettä ja kaksi isoa pulloa kivennäisvettä ja jotain ihme yrttiteetä ja askartelinpaskartelin taas kinkkujuustosarvia ja nyt istun ihan paikallaan ja laitan Valtaistuinpeli-kirjankin tilaukseen Cdonilta.


Perhana. Murr.

Tästä se lähtee!Maanantai 24.02.2014 22:10

Huhu kertoo, että olen laihtunut kolme kiloa (tai muistan edellisen painoni jotenkin väärin, köhköh). Sen kunniaksi mässäilin viikonloppuna ihan kunnolla jäätelöä ja äitin synttäiherkkuja ja raakaa makaronia ja suklaamuroja ja tänäänkin vedin makaronia kitusiini lounaspäivällisellä varmaan kolmen hengen edestä.

Nyt illasta kuitenkin minä, HennaArskaJuulia, ryhdistäydyin jälleen ja vedin itselleni päälle 20 minuutin kuntotreenin. Ainakin miule se oli aika kuntoilua, yhtä soittoa vatsalihaksia, (epätoivoisia) punnerruksia, venyttelyä, kyykkyjä, lautana olemista ja kaiken uusimista uusimisen perään. Kyllä kroppa kiittää, hohhoh. Tosin joskus kai pitäisi enemmän aikaa varata, että voisi tehdä useamman pätkän eikä rykäistä kaikkea suoraan peräjälkeen.

LoLOllOLlLLOL, aamulla jaksaa ihan varmasti kävellä taas töihin. Saa nähdä, jääkö yhden illan jutuksi tämä omaehtoinen kuntopi(i)ri. Minä tykkään piristä, PIRRRRRRR!

quququuquququSunnuntai 23.02.2014 19:21

Pitäisi varmaan tehdä jotain hyödyllistä.