IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

ÄÄÄÄÄHHHHHHTiistai 26.04.2016 11:13

Pääsin eteenpäin hakuprosessissa! Huomenna face2face-haastattelu. Jännnnnnittääääääääääääää.
HUHHUH, tein videohaastattelun! Hain yhteen työpaikkaan ja eilen tuli viesti, että olen päässyt hakuprosessissa eteenpäin. Tänään sitten videoin itteäni ja vastasin kolmeen kysymykseen. En edes ollut luova, snyyf.

Saa nähä, urkeneeko ura, mutta jos ei niin en luovuta: pääsin edes tähän asti. Buujah!

Sleeping at LastMaanantai 18.04.2016 20:23

Iskän kanssa vaihellaan biisilöydöksiä.

"Taitaa mennä yöhön kuunnellessa".

Ei se haittaa, musiikki piristää sitten taas aamulla.

Kunhan muistiin kirjoitanSunnuntai 17.04.2016 20:05

Nyt vietin pitkästä aikaa viikonlopun erossa parisuhdeolennosta ja sukulaisista. Jäin Joensuuhun ja miittailin kaveriloisia. Torstaina kävin katsastamassa Miiu-pienen perheen uuden asunnon ja viihyin heillä noin neljä tuntia Eevilperin kanssa leikkien :) Hieno on kämppä, hyvin mahuttiin kummitytön kanssa siellä riehkasemaan. Mie rakentelin palikoista torneja ja Eevilperi (luvan saatuaan) kaateli niitä innoissaan.

Kutsuin Enmppulian ja hauvat kylään perjantaiksi. Saapuivat neljältä ja Enmppu yllättyi siitä, kuinka Nalalalalala kotiutui niin nopsaan miun huusholliin. Hyvin harvoin on kuulemma viihtynyt vieraiden asunnossa. Itse en ihmetellyt, koska Nalalalalalalalalalalalaa on aina ollut miun retkipari, kun olen heiän kanssaan retkeillyt. Vähän jo Enmppulian kanssa sumplailtiin seuraavaakin retkeä luontoon. Alkaa jo vähän olla ikävä metsämaisemia ja rauhaa. Puhuttiin illan aikana kaikki kuulumiset läpi elämistämme ja lopulta Enmppu vilkaisi kelloa HUPSSEHÄNONJOKYMMENEN :"D Onneksi pyysin ja onneksi tulivat kylään. Oli kiva költsiä lattialla porukalla ja rapsutella koiria. Koiraterapia on parasta terapiaa.

Lauantaina miittasin Hummanoideja. Ainoa, Sipa, SädepyssyPiPiu, Pyryttäjä ja Saarananas suvaitsivat saapua paikalle ja vietettiin ilta sillä kokoonpanolla (Jöni liittyi jatkoille). Ilta menikin syödessä, juodessa ja pelatessa jotain Epic Spell Warsia - Sipan kanssa jo sovin, että uusiksi on otettava, koska peli sujui niin hyvin. Jatkoille lähettiin Palaveriin ja Jönin kanssa jauhoin Loot Cratesta, Netflixistä (en vieläkään ole tutustunut, kunhan mainosti) ja heiän tulevasta hauvavauvastaan. Sipan kanssa tuli pari tuntia kulutettua aiheisiin manga, anime, One Piece (ähh, mikä yhteinen sävel löytyi kun kerrattiin mieleenpainuvimpia kohtia) ja One Punch Man. Lopuksi kun lähettiin Palaverista, saatoin Sipan naikkosensa luokse ja jäätiin vielä tunniksi ulos rupattelemaan elämistämme, kirjoista ja kaikesta mahollisesta. Sitä se teettää, kun ei ole toista nähnyt aikoihin.

Tää päivä on ollut rokulipäivä. Uskollisena unirytmilleni heräsin jo seiskalta. Telkkari, pyykkääminen ja ruoka ovat olleet päivän aiheet tänään. Huomenna töihin. Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa.

Töissä taasenTiistai 08.03.2016 20:10

A: "Hyvää naistenpäivää, nainen" *tiivis tuijotus*
H: "Kiitos...?"

N: "Mihin meet lomalla?"
H: "Nään miun miljoonia poikaystäviä."
N: "Sen uskon. Tuollainen ulkonäkö ja säpäkkä luonne. Ja nuo reidet. Veikkaan että tindernimes on sexylegs92."
H: "Jaaha. Sori, mie en tarvi tinderiä."
N: "Huhhuh."


Että hyvää naistenpäivää naiset ja naisenmieliset. Miula koittaa näköjään sopivaan kohtaan loma ylihuomenna. Olen vissiin sen tarpeessa :D Tarvitsen tilaa.

My kingdomTorstai 03.03.2016 21:36

Oon kuunnellut koko illan Leningrad Cowboysin levyä. Olin jo unohtanut, että tällä on muitakin hyviä kappaleita kuin Jommahaaartjommasoooouuul.

Kämppä alkaa olla kuosissa. Huomasin tänään olevani rikas ja päätin köyhdyttää itseäni tilailemalla lisää rompetta tänne. Ai mitä, pitäisi opetella hallitsemaan talouttakin? Öhh.

Sädetikkukin kävi teellä ja jupistiin pari tuntia kaikkea kivaa ja jännää. Kiva nähdä kavereitakin välillä, vaikka olenkin aikalailla omasta aloitteestani päättänyt syrjäytyä jylhään yksinäisyyteeni.

Ota miut töihinlöihinTorstai 25.02.2016 18:53

Työhakhakhakhakemus.

HihhihTiistai 09.02.2016 20:41

Veljet ovat kivoja.

Team MiikaHennaTorstai 10.12.2015 18:37

Mitäköhän huomisesta tulee, kun Miika on miun avecina valmistujaisissa :D Odotan hirmuisen innolla veli-sisko-aikaa! Vaikka vähän haamittaakin, että Suoli jättää välistä (hyvästä syystä tosin), mutta eiköhän me Miikan kanssa pärjätä.

"Sie nyt oot kaiken oppinu paremmin kun myö muut :D ...Ja voihan se olla niinkin, että osa meistä on touhunnu enemmän... Tai vitustako mie tiedän miten kaitaa polkuu siekään oikeesti tallaat :D"

ÄÄÄÄÄÄ NAURAN.

Miula on aina ikävä miun veljiä. Kova ikävä.

Tyhmä aikuisuus.

PedagogiyhteisöMaanantai 07.12.2015 19:11

Nyt on kengät ja mekko nro 2 hankittu valmistujaisjuhliin. Vieläkin olo, että mitäköhän vielä, kohta on vuosi ohi ja mie oon suorittanut ammattisurkeakoulutututkinnon.

HYH.