IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Kunhan muistiin kirjoitanSunnuntai 17.04.2016 20:05

Nyt vietin pitkästä aikaa viikonlopun erossa parisuhdeolennosta ja sukulaisista. Jäin Joensuuhun ja miittailin kaveriloisia. Torstaina kävin katsastamassa Miiu-pienen perheen uuden asunnon ja viihyin heillä noin neljä tuntia Eevilperin kanssa leikkien :) Hieno on kämppä, hyvin mahuttiin kummitytön kanssa siellä riehkasemaan. Mie rakentelin palikoista torneja ja Eevilperi (luvan saatuaan) kaateli niitä innoissaan.

Kutsuin Enmppulian ja hauvat kylään perjantaiksi. Saapuivat neljältä ja Enmppu yllättyi siitä, kuinka Nalalalalala kotiutui niin nopsaan miun huusholliin. Hyvin harvoin on kuulemma viihtynyt vieraiden asunnossa. Itse en ihmetellyt, koska Nalalalalalalalalalalalaa on aina ollut miun retkipari, kun olen heiän kanssaan retkeillyt. Vähän jo Enmppulian kanssa sumplailtiin seuraavaakin retkeä luontoon. Alkaa jo vähän olla ikävä metsämaisemia ja rauhaa. Puhuttiin illan aikana kaikki kuulumiset läpi elämistämme ja lopulta Enmppu vilkaisi kelloa HUPSSEHÄNONJOKYMMENEN :"D Onneksi pyysin ja onneksi tulivat kylään. Oli kiva költsiä lattialla porukalla ja rapsutella koiria. Koiraterapia on parasta terapiaa.

Lauantaina miittasin Hummanoideja. Ainoa, Sipa, SädepyssyPiPiu, Pyryttäjä ja Saarananas suvaitsivat saapua paikalle ja vietettiin ilta sillä kokoonpanolla (Jöni liittyi jatkoille). Ilta menikin syödessä, juodessa ja pelatessa jotain Epic Spell Warsia - Sipan kanssa jo sovin, että uusiksi on otettava, koska peli sujui niin hyvin. Jatkoille lähettiin Palaveriin ja Jönin kanssa jauhoin Loot Cratesta, Netflixistä (en vieläkään ole tutustunut, kunhan mainosti) ja heiän tulevasta hauvavauvastaan. Sipan kanssa tuli pari tuntia kulutettua aiheisiin manga, anime, One Piece (ähh, mikä yhteinen sävel löytyi kun kerrattiin mieleenpainuvimpia kohtia) ja One Punch Man. Lopuksi kun lähettiin Palaverista, saatoin Sipan naikkosensa luokse ja jäätiin vielä tunniksi ulos rupattelemaan elämistämme, kirjoista ja kaikesta mahollisesta. Sitä se teettää, kun ei ole toista nähnyt aikoihin.

Tää päivä on ollut rokulipäivä. Uskollisena unirytmilleni heräsin jo seiskalta. Telkkari, pyykkääminen ja ruoka ovat olleet päivän aiheet tänään. Huomenna töihin. Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.