IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

"Ai kuulunko miekin coniteaan?" "Joo...?"Sunnuntai 30.06.2013 23:57

Kawacon on ohitse! Päälle 500 kävijää ja hyvä mieli tapahtumasta : ) Fiilis on mahtava ja niin vänkärit kuin asiakkaatkin ilostuttivat mieltä.

Tänään oli mangalympialaiset ja meiän tiimi äänestettiin yleisön suosikiksi, vaikka kyseistä kisaa ei muuten voitettukaan. Kannatti rakentaa kisailuvälineet lahjapakettien näköisiksi! Niillä oli mukava kävellä :"> Kiitos imeE ja äkY, oli ilo olla teiän kanssa samassa joukkueessa!

Kävin myös ea-pisteellä eilen piirtelemässä My little Ponyn viereen My little Konin ja ahistelin vänkäreitä "Onko kaikki ok?"-kysymyksellä. Naurua aiheuttivat myös jv:t keskustellessaan G-rakennuksesta G-pisteenä... :D Wait, what, missä ammatillisuus? No joo, olivat he ihan asiallisiakin heppuja välistä. Niin ja vietin tänään info-pisteelläkin tunnin infotyöntekijän roolissa: hienosti lajittelin ohjelmalehtiset päällekkäin niin, että tekstistä muodostui "KaKKaKaKKaKaKKawacon". Höhöh, ai miten niin muka lapsellista?

Mukana oli paljon uusia tuttavia, hyvää mieltä, tekemisen riemua, tuttujen näkemistä, kipeät jalat, paljon nauramista, hyvää ruokaa ja karkkia, mangaa, pockyja, äidillinen huoli työntekijöistä, lisää nauramista, hyödyllinen olo muiden auttamisesta/häiriköimisestä sekä olo, että ensi vuonna uudestaan.

Ensi vuoden coniin puhun ilmastoinnin puolesta! Tai ainakin noin miljoona pöytätuuletinta olisi jees, etenkin jos sää on ensi vuonnakin tällainen _b Palaute- ja parannusehdotuskeskusteluita odotellessa.

Nyt hykertelyä mangan parissa. Pockyt tuli jo syötyä - kaikki viisi pakettia (siis tämän viikonlopun aikana, ei pelkästään tänään, ups)! :) Huomenna tapahtumapaikan spurgua, uaaa.

Vänkärivastaava kuittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.