IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

JänskättääTiistai 07.04.2015 17:51

Ohohups, on kulunut jo melkein kuukausi viimeisimmästä jauhannasta täällä. Kaikkea kivaa on tapahtunut, takana on normaalia isompi palkkakuitti vastapainoksi normaalia suuremmasta määrästä töitä. Tosin ne rahat tuli nopeasti poltettua kummitytön syntymäpäivälahjaan (Alisaurus 2vee, TUITUI!), nimiäislahjaan (Meeapina <3), toisen kummitytön hemmotteluun (Eevilli, hihii) ja Titiäisen pääsiäisherkkuihin ja lahjoihin. Itselleni hankin 500 palan palapelin, jonka sain valmiiksi kahdessa illassa, ja valokuva-albumin. Nyt on kuviloisia ihan albumissa asti hienosti niin, ettäs tiiätte niin.

Pääsiäispyhät vietin Juhan tykönä. Muualle en oikein ehtinyt enkä edes yrittänyt lähteä käymään. Viikonloppuisin on tullut usein käytyä vaikka ja kenen luona, mutta nyt ajattelin omistautua Juhalle ja Titiäiselle, eli aika paljolti heidän mukanaan kuljin. Tai no kuljin ja kuljin, ostettuani sen palapelin (pippelipalapelipippelipalapelipippelipalapelipiiiip) jäin illoiksi omiin oloihini.

Tänään, huomenna ja ylihuomenna ja tahtini tietäen viikonloppuna on luvassa lakeihin perehtymistä. Mielenterveyslaki käsitelty ja seuraavana vuorossa kuntoutuslaki. Harjoittelu tukikodissa alkaa maanantaina, KÄKÄÄK!

Tänään voisin myös valikoida valokuvia niiden teettämistä varten...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.