IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

Teljon pakstiiSunnuntai 01.02.2015 17:43

Tunnerikas viikonloppu takana, palautumista varten ostin Aino-jäätelöä ja mussutin sitä samalla kun katsoin True Bloodia. Mummo on ollut aika huonona jo melkein viikon ja häntä kävin morjestamassa parikin kertaa. Pyysin jopa Juhan mukaan ja vielä sen verran mummo oli tajuissaan, että totesi ukolle: "Ei olla nähty pitkään aikaan." Ei me pitkään viivytty, koska mummeli nukahti aika nopeasti. Halusin vain näyttää miehekkeen hälle ennen kuin on liian myöhäistä + mummon mielipide on jopa merkittävämpi kuin iskän tai äitin.

Muutenkin tämä seurustelu on mennyt vakavaan suuntaan, sillä toimitin pussillisen kaakaota Juhan kämpälle - ja jätin sen kaakaon sinne minua varten D: Ohhh.

Perjantaina näin ensimmäistä kertaa Suolin ja Hennan toisen mukelon ja tuituitui se oli pieeeeeni. Alisauruksen kanssa leikin kyllä suurimman osan ajasta, mutta pidin myös pikkuista sylissä *____* Sulin molemmille, niin iso- kuin pikkusiskollekin.

Eilen käytiin Juhan kanssa Peltokoskellakin. Juha kalasteli ja mie pidin tulta yllä. Viitisen tuntia viihdyttiin luontoisan äidin helmassa ja miekkii pääsin kokeilemaan pari perhokalasteluheittoa. Haisen yhä savulle, mutta ei se haittaa : ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.