IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

No nyt on taasMaanantai 01.06.2015 19:08

Oho, olen taas ollut olevinaan niin kiireinen etten tänne ole ehtinyt tehdä mitään. Nytkin pitäisi kirjoittaa projektisuunnitelmaa, mutta jospa tämän jälkeen... ehkä... pakko olisi.

Viikonloppuna on luvassa isi-tytär-päivä, koska Yövissyn konsertti ja meillä molemmilla on sinne liput :) Joitain miun kavereita ja tuttujakin on siellä vissiin, mutta iskän seura voittakoon heidät. Isiä en olekaan nähnyt vähään aikaan ja soitinkin toissapäivänä hälle monen viikon hiljaisuuden jälkeen. Ärsyttää, kun viikonloput ovat lyhyitä eikä ole omaa autoa. Perjantai-illasta sunnuntaipäivään ei ehdi paljoa ihmisiä näkemään ja samalla itse lepäämään.

Tänä viikonloppuna hoidin kotiin kesän ensimmäisen palamisen, kiitos Kitttee ja aurinko. Vietettiin lauantaipäivä lähes koko ajan ulkona. Aamulla lähdettiin Juhan, Titiäisen ja Juhan siskonpojan kanssa urheilukentälle potkimaan palloa ja muuten vaan näyttämään liikunnallisilta ihmisiltä. Hyvin vierähti pari tuntia. Siitä sitten talsittiin Juhan ja Titiäisen kanssa kylälle, napattiin jäätelöt ja paistateltiin niiden kanssa lisää auringossa. Illan päätteeksi tallailtiinpyöräiltiin Juhan siskon luokse, jonne kestää kävellä noin parikymmentä minuuttia. Käpsittiin takaisinkin. Illalla naureskeltiin toistemme punaisuudelle. Sunnuntaina käytiin uudestaan urheilemassa, mutta sen verran oltiin väsähtäneitä että vain tunti vierähti. Mutta ulkoilma <3 Tänään kävin vain töissä ja muun ajan olenkin istunut koneella, kirjoittanut suunnitelmaa ja lorvinut.

Elokuussa olisi kauan kaivattu kuuden päivän palkallinen loma plus viikonloput eli neljä päivää, joten kymmenen päivää lomaa olisi tiedossa. Ja heinäkuussa ehkä Tampersööseen Aaronia moikkaamaan :) On siellä joku Tonikin vissiin. Ehkä. Kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.