IRC-Galleria

henlei

henlei

"Enkä pysty selviimään kun aina pistät sekaisin mun pään"

Selaa blogimerkintöjä

jeirjlarnefesrnMaanantai 10.08.2015 09:21

KESÄLOMA <3 Elikkäs ensimmäinen lomapäivä oli keskiviikko. Lähdettiin ke-to-yönä Juhamaisuuden ja Titiäisen kanssa ajelemaan Häslinkiä kohti. Puotettiin Titta tädilleen ja Juhan kanssa jatkoimme matkaa kohti VIROA UU. Otimme auton mukaan ja siinä sitten koisailtiin kaikki odotusajat (laivaan pääsy, laivasta poistuminen jne.). Virossa metsästelimme aikamme Prismaa, mutta lopulta päädyimme shoppailemaan SuperAlkossa. Kävimme siellä noin kolme-neljä kertaa, myyjät eivät kyselleet enää henkkareitakaan viimeisillä kerroilla :D Söimme überhyvää ruokaa überhalvalla läheisessä ravintolassa. Saatiin sieltä ohjeet Prismaankin, mutta päätettiin shoppailla läheisissä liikkeissä. Koska pari-kolme tuntia oli mennyt Juhan (ja joo joo, vähän miunkin) shoppailuihin, sai Juha loppuajan raahautua miun perässä kaikissa mahdollisissa putiikeissa. Ihme kyllä yhtään paria korviksia ei tarttunut mukaan:O Ostelin vain joululahjoja ja tuliaisia. Itselleni katselin ja sovittelin kenkiä, mutta Juhan kanssa muisteltiin että netistä tulisi halvemmaksi tilata. Eilen tilailinkin kahdet lopokkaat :D

Perjantaina käytiin Tykkimäellä ja en tahtoisi myöntää, mutta kai mie olen jotenkin vanhentunut. Titiäisen kanssa pyörin laitteesta toiseen ja voin kertoa, että jo maailmanpyörä oli lähes liian jännittävä kokemus. Se vielä pyörähti kaksi kertaa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen olin jo hurraamassa poispääsyn kunniaksi, mutta virne hyytyi sitä mukaa kun poistumisramppi jäi taakse. Oli hauskaa kyllä, pointsit Titiäisen huimapäisyydelle. Onneksi hää ei halunnut ihan hurjimpiin laitteisiin :"D Juha katseli vain sivusta aluelippunsa kanssa. Tylsimys.

Eilen nähtiin Miika-velilöisen kanssa ja juteltiin päälle puoli tuntia mukavia. Sauliakin näin, mutta miun keskittyminen oli ehkä enemmän hänen tytöissään kuin hänessä :D Hups. Miun veljet ovat parhaita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.